Djevojka prišla u liftu Barcinom tinejdžeru, on nije mogao da progovori kada je čuo šta mu ona traži

"Zatekla me..."

Djevojka prišla u liftu Barcinom tinejdžeru, on nije mogao da progovori kada je čuo šta mu ona traži

E. Čaušević

Život Laminea Yamala preko noći se preokrenuo nakon što je neočekivano dobio šansu u prvoj ekipi Barcelone koju je ovaj 16-godišnjak itekako iskoristio. Postao je nevjerovatno popularan, a otkrio je i kakvu čudnu situaciju je doživio nedavno u liftu u kojem je bio s nepoznatom djevojkom.

Xavi Hernandez prošlog ljeta napravio je fantastičan potez odlukom da povede Yamala na pripreme s prvim timom, a ovaj tinejdžer je svoju priliku iskoristio na najbolji mogući način i pokazao kakav nevjerovatan potencijal posjeduje.

Već na početku sezone bilo je jasno da će Yamal imati minutažu, te je svojim igrama odmah oduševio fudbalsku javnost i za kratko vrijeme postao jedan od najvažnijih igrača u ekipi.

Život ovog 16-godišnjaka promijenio se preko noći nakon što je debitovao za Barcelonu, a ubrzo nakon toga postao je i reprezentativac Španije što ni sanjao nije da bi mu se moglo desiti tako brzo.

Nedavno je produžio ugovor s Barcelonom u kojem je i otkupna klauzula od milijardu eura, te je jasno da je Yamal budućnost katalonskog kluba i da će se u narednim godinama vjerovatno graditi tim oko njega.

Oglasi

Yamal je pored popularnosti počeo da zarađuje i ozbiljan novac zbog čega njegovi roditelji više ne moraju da se brinu oko finansija. Pored plate u Barceloni ima i sve više sponzorskih saradnji, a tu se ističe posebno ona s Adidasom.

Koliko se njegov život promijenio Yamal je pričao nedavno u intervjuu koji je dao, a u istom je dobio i jedno zanimljivo pitanje.

Yamal je otkrio koja je najčudnija situacija koja mu se desila u prethodnih godinu dana otkako je postao prvotimac Barcelone, a on je otkrio da se to desilo kada je jednog dana bio u liftu s njemu nepoznatom djevojkom.

"Najčudnija stvar koja mi se desila? To je bilo s jednom djevojkom dok smo bili u liftu. Prišla mi je i rekla: 'Daj mi svoj broj mobitela, treba mi. Ne želim ništa nego samo želim da imam tvoj broj'. Nisam znao šta da joj odgovorim, baš me zatekla", rekao je Yamal.

Oglasi

Međutim, igrač Barcelone nije otkrio da li je na kraju zaista dao broj toj djevojci iako mnogi pretpostavljaju da to nije uradio.

No, to samo pokazuje koliko se život ovog momka promijenio u svega nekoliko mjeseci. Od toga da je bio totalni anonimus do činjenice da je sada među najvećim zvijezdama Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Yamal je u dosadašnjem dijelu sezone u dresu Barcelone odigrao ukupno 39 utakmica, te je zabio šest golova i dodao sedam asistencija.

Također, ovaj 16-godišnjak već je odigrao i pet mečeva za reprezentaciju Španije i dao je dva gola, te je jasno da će on biti jedna od glavnih uzdanica Crvene furije na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj ovog ljeta.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi