Otac zvijezde Barcelone pričao kako je ponosan na svog sina, a svi mislili da mu je to brat

Nevjerovatno kako mladoliko izgleda

Otac zvijezde Barcelone pričao kako je ponosan na svog sina, a svi mislili da mu je to brat

Endin Čaušević

Golobradi Lamine Yamal preko noći je postao planetarno popular i život mu se promijenio iz temelja. U centru pažnje našao se i njegov otac koji ne krije koliko je ponosan na njega zbog svega što je uradio, ali ono što je zanimljivo jeste da niko ni slutio nije da je to otac mladog igrača Barcelone.

Niko nije očekivao da će ovaj 16-godišnjak dobiti šansu ove sezone u prvom timu Barcelone, ali Xavi Hernandez je vjerovao u Yamala i na kraju se ispostavilo da je napravio fantastičan potez.

Ovaj 16-godišnjak postao je pravi hit širom svijeta i brzo se izborio za mjesto prvotimca u Barceloni što mu niko nije predviđao da je moguće tako rano.

Barcelona je odmah odlučila da mu ponudi novi ugovor s otkupnom klauzulom od milijardu eura što je Yamal pristao da potpiše, te je sada vezan za katalonski klub do ljeta 2026. godine.

Yamalov, ali i život njegove porodice promijenio se iz temelja debijem za Barcelonu i novim ugovorom jer je dobio pozamašnu cifru kada je plata u pitanju zbog čega njegovi roditelji više ne moraju da se brinu o novcu.

Oglasi

Pored toga ovaj 16-godišnjak potpisao je i nekoliko sjajnih spozorskih ugovora, a ističe se onaj s kompanijom Adidas. Njegovi baneri pojavili su se prethodnih dana na ulicama Barcelone, a Yamalov otac zbog toga nije mogao da sakrije ponos..

"Najponosniji sam otac na svijetu. Ne mogu to da objasnim, nemam riječi. Hvala svima koji su nam pomogli", rekao je Mounir.

No, ono što se posebno našlo u centru pažnje jeste izgled oca igrača Barcelone jer mnogi nisu očekivali da je on tako mlad. Mnogi su pomislili na prvu da je to Yamalov brat i ostali su u čudu kada su shvatili da mu je to zaista otac.

Komentar Mounira kada je vidio baner svog sina na jednoj zgradi u Barceloni i njegov mladoliki izgled možete POGLEDATI OVDJE.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mounir se javnosti prvi put predstavio na početku sezone kada je Yamal debitovao za Barcelonu jer je tada tvrdio da će njegov sin igrati za Maroko, ali od toga nije bilo ništa i ubrzo nakon toga on je debitovao za Španiju.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi