Kylian Mbappe u Realu? Barcelona velikom rivalu pokušava uzvratiti na spektakularan način!
Rafaela Pimenta i Maxwell stigli u Barcelonu

Pimenta uočena u Barceloni

Kylian Mbappe u Realu? Barcelona velikom rivalu pokušava uzvratiti na spektakularan način!

M. Šljivak

Kylian Mbappe postat će od ljeta novi igrač Real Madrida, a kako bi odgovorili velikom rivalu na spektakularan potpis, Barcelona će pokušati dovesti Erlinga Haalanda. Tako barem tvrdi poznati novinar i zaluđenik Barcelonom Gerard Romero.

Svijet fudbala s nestrpljenjem čeka konačnu realizaciju transfera Kyliana Mbappea u Real Madrid. Sve bi uskoro trebalo biti završeno i čudesni Francuz će pojačati ionako već superjaki kraljevski klub.

Barcelona silno želi odgovoriti velikom rivalu. Međutim, njihova finansijska situacija nije baš najbolja i realizacija velikih transfera je izuzetno teška.

Međutim, zaluđenik u katalonski klub, novinar Gerard Romero, večeras je donio nevjerovatne vijesti - Barca je krenula po Erlinga Haalanda.

"Barcelona je održala sastanak s Haalandovim agentom danas. Joan Laporta sanja o potpisu. Deco se susreo s Rafaelom Pimentom i Maxwellom i razgovaralo se o budućnosti ovog fudbalera", tvrdi Romero, te je objavio fotografiju Pimente i Maxwella s ulica grada.

Oglasi

"Dolazak Haalanda u Barcelonu je komplikovan, ali ne i nemoguć. Rafaela Pimenta je agent i drugih igrača, kao što je De Ligt. Razgovaralo se i o drugima, no Haaland je bio glavna tema".

"Apsolutno niko ne može negirati sastanak jer smo ih sve snimili. Deco laže ako kaže da se nije razgovaralo o Haalandu. Možemo potvrditi i da je dogovoren datum sastanka s porodicom napadača Cityja na kojem će se raspravljati o ovoj operaciji", govori Romero.

Na kraju se naravno ogradio koliko je moguće, ali insistira da su informacije koje ima tačne.

"Želim samo reći da nisam rekao da će Barcelona potpisati Haalanda već samo da je održan sastanak i da se o njegovom dolasku u Barcu razgovara", rekao je Romero.

Oglasi

Trenutno za Barcu dovođenje norveškog napadača izgleda nemoguće. Njegova vrijednost na tržištu je 180 miliona eura, a Haaland zarađuje nevjerovatne cifre na sedmičnom nivou u Manchester Cityju.

Nema dileme da katalonski velikan silno želi uzvratiti Realu na potpis Kyliana Mbappea. Ipak, želje su jedno, a mogućnosti drugo i dosta toga bi se moralo poklopiti da bi Haaland zaista obukao dres Barce.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Čudesni napadač je u City stigao 2022. godine. Plaćen je samo 60 miliona eura Borussiji iz Dortmunda i već u prvoj sezoni je osvojio trostruku krunu i porušio je mnoge rekorde.

Haaland je u dresu Građana iz Manchestera odigrao 83 utakmice i ima učinak od 79 golova i 15 asistencija. 27 golova je zabio ove sezone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Drakula
Grdne rane nemaju feninga a oni hoce Haalanda boze sacuvaj nista gluplje nisam procitao odavno.
6 1
Amansio
Prije će želo potpisat Halanda nego Barsa.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi