Nezapamćene scene stižu iz Španije, navijače Barcelone u takvom izdanju nismo vidjeli godinama

Spektakularna atmosfera pred meč protiv PSG-a

Nezapamćene scene stižu iz Španije, navijače Barcelone u takvom izdanju nismo vidjeli godinama

Endin Čaušević

Barcelona i PSG večeras igraju revanš utakmicu četvrtfinala Lige prvaka, a video koji stiže s ulica ovog grada najbolje pokazuje kakav spektakl večeras spremaju navijači katalonskog kluba.

Ovi klubovi sastali su se prošle sedmice na Parku prinčeva u meču koji je oduševio fudbalski svijet jer smo vidjeli čak pet golova, a na kraju je Barcelona pobijedila sa 3:2.

Iako katalonski klub ima gol prednosti pred večerašnji susret jasno je da im to ne garantuje prolazak u polufinale, te da će PSG sigurno dati maksimum kako bi večeras došao do preokreta na Montjuicu.

Atmosfera na ulicama Barcelone je već užarena i odavno nije vladao takav spektakl kada su navijači katlaonskog kluba u pitanju.

No, scene koje nam stižu iz Barcelone najbolje pokazuje od kakvog značaja je ova utakmica za Katalonce jer su navijači odlučili da večeras bodre svoj tim od prve do zadnje minute protiv Parižana.

Oglasi

Na društvenim mrežama su se pojavila videa s ulica Barcelone koja najbolje pokazuje kakav spektakl večeras spremaju navijači ovog kluba, a ovakve bakljade pred meč nisu previše specifičke za navijače katalonskog kluba.

Navijači su napravili spektakularnu atmosferu na ulicama u blizini stadiona, te su dočekali igrače i stručni štab na fantastičan način i sigurno im dali do znanja kakvu podršku će imati večeras na Montjuicu.

Oglasi

Sigurno je da im veći motiv od plasmana u polufinale Lige prvaka ne treba, no pored toga navijači Barcelone imaju i još jedan "zadatak".

Naime, mnogi navijači su posebno "nabrijani" zbog Ousmanea Dembelea koji se po prvi put vraća u Barcelonu nakon što je ljetos napustio ovaj klub i prešao u PSG.

Dembelea čeka sigurno pravi pakao jer je prošle sedmice postigao pogodak nekadašnjem klubu, a navijačima Barcelone je žestoko zasmetalo što je taj gol srčano proslavio.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Početak utakmice na Montjuicu se s nestrpljenjem očekuje i mnogi se nadaju da će Barca i PSG ponovo odigrati spektakularan meč baš kao što je to bio slučaj prošle srijede u Parizu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi