69

Komentari (69)

Madridista
Kupljena pobjeda. Uostalom kao i svi trofeji u posljednjih 10 godina... Mali ali lopovski klub je barcelona.
user1620593935
Znaci da nije VARa opet bi sudije pomogle Realu i opet bi se Realu priznao gol iz ofsajda.
user1678393563
Tri puta u tri mjeseca. Budali je jasno tko je bolji.
user1676235346
Neznam sta da kazem gledo sam dosta njihovi tekmi ali kao ljubitelj fudbala ovo mi nikako nemirisi kako treba nezelim da vrjedzam ni Barcu ni Real zadnje tekme sramotne za mene ovo izgleda ko neko stimanje sve je nastalo otkad Laporte i Perez imaju dogovor mislim da Real sam stit Barcu trenutno prihvatili ili ne tako je smijem se kladit da ce Real kiksat jos jednu tekmu da bi bili 15+ bodova jer ce im oduzet vjerovatno 15 bodova nakon presude tako da ce biti izjednaceno Barca ce osvojit zbog golemog duga i poluga
Samir7
Najsmjesnije će bit kad im oduzmu bodove a imaju +14 hahahaha i jos u Martu proslavili titulu
Chelsea1
Ja kad proslavim titulu gotovo je onda nek oduzimaju caci svom haha
Ecosport
Yebi male Smrdiđane, bravo Barca
NoSikiriky
Barca bolja bila, nema šta, imao je i Real veliki momente...Sve u svemu, odličan El Clasico, to nama treba ali Barca ipak uzima i potvrđuje dominaciju.....Čestitke Realu ponavljam ali MES QUE UN CLUB!!!
Adrian
Sve ok, ali samo kakva dominacija?
NoSikiriky
Kakva dominacija??? Ma nikakva samo što haraju Španijom...Najmanje golove primili a samo za 2 manje dali najviše....Jesi gledo utakmicu? Raphinha je sam imao 4 velike šanse, pa Lewini šutevi, Roberto zujalica iznad prečke.....Jasno ti sve kaže i statistika....?Kakva dominacija?
PapaK
Ocekujes fer i korektno gledanje na utakmicu od 'navijaca' Real Madrida? Danas se nisu sastavili s loptom da valja. Barcelona ih rasturila i zasluzeno pobijedila. U cemu je problem?
Plaćaju sudije , 4 poluge aktiviraju , dužni bogu i narodu , zamole cijelu spaniju da im pusti titulu U evropi miš ...i dobiju jednu sezonu par puta reala i odmah nema jačih !!! Pa mame vam vaše zar nisu najgluplji navijači , zamisli uzmu im ovu titulu ??
BoixosNois
Nema Barca kralja da pokrije dugove Penal Madrida!!! Glupane, u 21.vijeku Penal Madris bio prvak 8 puta, Barca 10 puta (ove godine 11.), u zadnjih 10 godina, Real 3x, Barca 6x (ovo je 7.). Ali je Penal Madrid prvak u doba fasiste Franca, bio prvak 14x a Barca 8x! Sve receno! PUTA MADRID!
Ima glupane 4 poluge aktivirane , kupuvinu sudija Dužni bogu i narodu !!! To je istina , pišam ti se u brojke i statistike glupane
Koliko si glup da ne vidiš da je liga ove godine najgora , namještena glupane da se malo sačuva barcelonice glupane , ali teško je to crtati tebi i drugima jer vam se k....ć digne i kad Malagu pobijedite
YouTalkinToMe
Nekome ces ti reci da je glup a sa svakim komentarom samo potvrđuješ da si ti glupan. Malagu ne mogu pobijediti jer nije u ligi zajedno sa barsom,a kao to da im štimaju ligu da im pomognu a istovremeno ih optuzuju sa placanje sudija. I ko je onda glupan.
pa ofirno bi bilo da se ništa ne priča glupane ,da su svi odjednom protiv male barce itd ali glup si da skontas ? biće bolje , a znam da ne mogu Malagu dobiti vidiš koliko si ograničen , primjer glupko ...
4 poluge , dužni bogu i narodu spasi ih glupane ne kontas
YouTalkinToMe
Ofirna je samo tvoja glupost. Nemoj se dalje ukopavati, dokazao si, priznajem ti da si glup.
Ne opterećuj se , glupi si sasvim dovoljno da veze nemaš
Čuj ukopavati , hajde sad će peta poluga da se kupi još koji igrač glupane
BoixosNois
Konjino, samo uzivaj u 7. tituli u zadnjih 10 godina! A pisam ti se ja u usta zvaljava, **** vas statistika koja jedino ne laze... Zvaljo zvaljavi!
4 poluge , kupovina sudija , dužni bogu i narodu Vepre jedan pisam ti se na brojke ... Bambusa glupi
Kupljena titula bambuse jedan kupljena ****la te statistika retardu jedan
PapaK
Budalo, ponavljas se. Dzaba sve, Barca uzima La Ligu i kup. Pjeni do sutra, futavac mali, glupi. Fakat si glup. Tebras Madridista a ovi da kupe titulu. Kakav debil od covjeka u p.m.
Jesi papak pravi , sve namješteno ,kupljeno pa i crveni gaviju prođe ne kažnjeno itd ... E moj papko papani veze ti nemaš
Ajax11
Izgleda da Barca još uvijek plača sudije za savjet ...
Samir7
Od sljedeće sezone će i u Evropi pocet plaćat da bar nesto osvoje ??
zure28
Jeste jeste.Gleda se vrh ramena Koundea a to sto su obje noge Asensia ispred Koundea to je ispravno.Glupo pravilo offsida.Ravnaju linije vrha ramena sa obje noge Asensia.Cist offside kao suza.+ mogao je lagano drugi zuti dobiti zbog lakta ka Raphinhi a on ni faul nije svirao.Kako da ne stima se Barci.
PapaK
Cemu pjenjenje? Cista pobjeda. Ustanite i recite BARCELONA.
Ronald4
Konačno dobra tekma, Barca uz malo sreće zasluženo pobjedila. Ove godine titula la lige skoro pa sigurno ide u Barcelonu, odigrali su brutalnu sezonu do sada..
Nema glupljih navijača od barcelonice ? liga namještena ove godine da spasite barem nešto , imate 4 poluge aktivirane , dužni bogu i narodu ... Kakvi glupani !!!
YouTalkinToMe
Uredu je momak, uredu je. Liga je namještena, još samo da ti namjestiš svoj krevet, popijes sta za smirenje i legneš.
Adnan..
Doso samo da čitam komentare realovaca i ostalih mrzitelja barce.laku noc
Adrian
Asensiova trepavica u ofsajdu.
YouTalkinToMe
Nije već dlaka iz nosa, ko mu je kriv sto je nije skratio.
Ronald4
Ofsajd je ofsajd pa makar i trepavica.
Adrian
Ruka u ofsajdu, sta ne kontam?
Adrian
Nije tebe pito, al skratit ce kad uzme usatog.
user1678393563
Treba biti pametan da bih spontano.
Chelsea1
Kad se u njihovu korist svira onda je cjeli svjet uredu kao i kod sviju drugih
YouTalkinToMe
Previse bi bilo dvije godine zaredom na sreću dobijati usatog. Prosle godine je bas bilo na stecu, sumnjam da ih sreca moze pratiti i ove godine. Kad ga kupis moze i triput zaredom ali na srecu tesko da ce moci i dvaput zaredom.
Adrian
Real u primeri i Ligi prvaka nebo i zemlja.
YouTalkinToMe
Bolji su bili, zasluzeno. Lewa je tanak bio mada je ga izvukao onaj potez kod pobjedonosnog gola, kunde bi trebao malo na klupu jer je totalno pogubljen vec duzi period ali je zato arauho doktorirao. I da se vise ne zavaravamo, prvenstvo je veceras zavrseno.
FudbalskiZnalac
Ne može bez poništenih golova..
YouTalkinToMe
Glođi ga malo znalce.
PapaK
Jbg, VAR je tu. Znamo kako je Real dobijao protivnike u proslosti.:))))
Mirsad1705
Nešto su mi utihnuli ovi realovci. Ovo je drugi poraz u nizu, nakon onog u kupu. Realno govoreći, ona kup utakmica je trebala završiti neriješeno, ali ova ni govora. Dovoljno govori podatak da je Real za cijelu utakmicu izveo samo jedan korner i to u 81.minuti. Previše penzionera, ne mogu Vinicius i Benzema nositi sami cijelu ekipu. No to je svakako Anćelotijeva briga, kao i što mu se drma stolica.
YouTalkinToMe
Nije drugi već treći: superkup, kup i ova prvenstvena.
BoixosNois
Madrid cabron, salut el Campeon!!!
NoSikiriky
I šta je bilo kad si se probudio?
NoSikiriky
Aha buraz izvini, ja mislio ti nešto pišeš na španskom Real Šampion....KAD pročita cabron, znam da je to neko kopile, pogrdan naziv...
Bulle
Barsa ih zadnje dvije pošteno dobila ako potvrde u Kupu svaka čast..
user1678393563
Barcelona je fenomenalan.
zure28
Real uvijek opasan, ali realno Barca imala 3x više prilika i zasluženo pobjeda. Sve u svemu odličan meč.
Kako je reko Anceloti? Pobijedit cemo ih tu i bit cemo prvaci. Haha
domy
Je li igrao Modrić?
YouTalkinToMe
Realu je baš puno igraca falilo veceras, nije igrao ni vinie the pooh a ni brat benzema.
domy
Ja mislim na onog naajboljeg igrača na svijetu
Navijači penal madrida na aparatima hihihi
user1676235346
Zasto bi bili na aparatima druze kad sudiju placas moras i pobjedit
BoixosNois
Madridu ni sudije nisu mogle pomoci veceras!
Ronald4
Muahahahahahhaa paneglu
user1676235346
Kako ce pomgat Realu kad pomazu Barci trenutno
Mostarac94
Cestitke katalonci zasluzeno
user1676165683
Slinavi Penal Madrid hahahahahahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.