57

Komentari (57)

user1620593935
Ovo je tek drugi svirani penal Barceloni u zadnjih 30 kola La Lige i opet su prvi i imaju 10 bodova vise od Reala ??? real je postao poluklub kojem vise ni sudije ne mogu pomoci
ubnt
Ovo sa barcelonom i njihovim sudijama je postalo smijesno.
YouTalkinToMe
Madridiota ko’ g0fana na svakoj objavi o barsi, gdje god se okreneš u njih ugaziš. Naravno ima tu i druge gamadi koja je redovna na objavanma o barsi a klubove za koje navijaju niti prate niti komentarišu. A onda se kao bune što ima previše objava o barsi a svima notifikacija ukljucena za objave o barsi.
Adrian
Ljudi placali sudije i ono ima obraza o nekome nesto komentarisat, cuti i poklopi se usima.
YouTalkinToMe
A **** te belaj koji ti meni problem praviš kad god je objava o barsi, svaki put moram brisati obuću jer ugazim u tebe.
Adrian
Ne znas nista drugo, mnogo inteligeni komentari, kao i vecina navijaca Farse.
YouTalkinToMe
Hvala na lijepim riječima, mada znam i sam da su mi inteligentni komentari ali je svaki put lijepo kad dobijes potvrdu i od drugih, makar i ako su ti drugi od onih sa neintelihlgentnim komentarima.
PapaK
Adrian, ponavljam, glup si.
Adrian
Jer govorim istinu vazi.
Adrian
86 minut cist penal za Valensiju nije suđen, Kessie startuje za penal ali da sudije vole Real, govorite tako i dalje.
PapaK
Zasto nije sviran? Ti znas da je cist. Majmune.
Adrian
Za tebe sam Nikola Tesla.
NoSikiriky
Za njega si glavić od kur*ca
Adrian
Ko je tebe sta pito, javljas se bez potrebe, pritom jos i vrijeđas.
user1676313114
Ovako admine da dobijem 89 banova.... ****m ti komplet porod ja, za sve artikle za ovu barcu, ato kupuje sudije i utakmice, za sto vas portal uvijek suti za sve ciganije ovog kluba.... cist penal nije sudjen, i vi opet magija cigana.... ****m i tebi mater i tom ko to dao posao admina kurca....**** ti barca mater vise
YouTalkinToMe
Jeha mali, miran biti.
Adrian
Jel te pogodilo mozda, sto covjek istinu iznosi.
YouTalkinToMe
@Adrian I ti si jedan od ovih koje sam spomenuo u ovom drugom mome komentaru, kad god je objava o barsi, čojk’
u tebe mora ugaziti. Svaka čast, neumoran si.
Adrian
Znas koliko mene Farsa zanima, ako ti smeta moje komentarisanje, idi na blok nisi invalid.
YouTalkinToMe
Znam da te ne zanima nego slučajno bez izuzetka završiš na svakoj barsinoj objavi sa 5-6 komentara. A ne smetaju mi tvoji komentari nego mi smeta što svaki put moram čistiti obuću nakon što ugazit u tebe.
PapaK
Seljacina Adrian ne silazi sa clanaka o Barceloni. Smrdljivi futavac.
Adrian
Mama ti futavac, retarde obicni.
user1620593935
Ovo je tek drugi svirani penal Barceloni u zadnjih 30 kola La Lige i opet su prvi i imaju 10 bodova vise od Reala ??? real je postao poluklub kojem vise ni sudije ne mogu pomoci koliko god da im navlacili kao i uvijek ?
Madridista
Malo je reći da si iskompleksiran. A da si bilmez to je opštepoznato :-(
Adrian
Ja, nego kad igrate u Evropi.
NoSikiriky
U septembru, nosioci tabele Lige Prvaka....Mislim nemoj se ljutiti :))
Adrian
Grupnu fazu igra i Dinamo Zagreb.
NoSikiriky
Da da, kažem nosioci???? Šta misliš i nemoj lajkati sebi komentar sa tim pilećim mozgom providnim, kaže koliko mene Farsa zanima a **** majku ja mislim da drkaš na objave o Barci, nema članak o Barci na kojem ti nisi dijete napravio svojim upornim i dosadnim komentarima, počni se interesovat za Atletico ako te i on ne zanima, napiši tu neku objavu, tim povodom dokažete da vas Barca itekako zanima.ćao
Adrian
Ma ja ba svi su glupi samo si ti pametan, niko nije u pravu samo si ti i tebi slicni. Svi koji se ne slazu sa tobom su glupi, ****a, itd, Svoje komentare nikad ne lajkam, ali to tebi ne mogu objasniti, jer si zatucan, ustvari tebi se me moze nista objasniti jer si samo ti u pravu.
NoSikiriky
Odgovori ****o mala direktno na komentar, ne zaobilazi kewu ti jhebem...
Adrian
Bolesnik obicni, vrijeđa i očekuje da nastavim, lijeci se pod hitno.
sick_boy
Znaci bez arauha na real...
NoSikiriky
Igrat će Araujo jedna tekma običan start, ne sikirajte se...
user1676235346
Igrat ce i kao zadnju tekmu nista bolje bunker napravit cekat kontru
NoSikiriky
Baš se pitam kako je to Real osvojio LP prošle sezone, tiki takom?
Adrian
Pa nije igro bunker sigurno, 3 gola PSG to sigurno sa bunkerom ide, 3 gola Chelseau u Londonu, protiv aktuelnog prvaka Evrope, City u gostima 3 gola na Etihadu, na svakoj utakmici koju sam pomenuo Real je igro otvoreno nije se branio, ipak ne mozes bit najbolji u Evropi ako se branis.
NoSikiriky
Kao prvo prestani sebi lajkati komm, i moj eto dislajkati, nije da mi smeta ali si providan, opasnije u svakom slučaju igrao i PSG i City dosta ofanzivnije nego Real gdje nisam primijetio da im je neko falio u tim mečevima, tipa Benzema, Vinicius, Modrić...Onda i ne vidim razliku da se brane kao što je morala Barcelona.
Adrian
Ma jest,ti si u to uvjeren da ja sebi lajkam komentare i to je to, ja se nemam sta tebi pravdat znam da ne lajkam i cao. Barcelona je igrla jedan mec taj u kupu, Real dvomec sa PSG-om, sa Chelsea,.City i onda Liverpool i finalu.
user1676235346
Kakva magija kakava Barca crna strepe svaku tekmu cist penal za Valenciu nije sviran ovo je postalo smjesno jel opet placaju sudije ili im se stima prvenstvo
NoSikiriky
Ko što i Real strijepi, haj ne seri
FudbalskiZnalac
Ne vjerujem da im lik sudi onakav penal a ne svira penal nad Perezom na kraju. I onda dođe usmrdjeli Xavi i kaže ne pomažu nam sudije lol
user1676235346
Ja nemogu da vjerujem da im ovo 1:0 prodze svaki put igra im je boze sacuvaj postali su gori od Atletika
NoSikiriky
Jel možda zabranjeno igrati zatvoreno sa igračem manje?
NoSikiriky
Pa i ne strepila kad debil Torres ne zna penala zabit, nije što ne zna zabit nego ne zna šutnit i na kraju crveni Araujo jbg, pa šta će, hoće li se otvoriti možda? Ovi počela 4-5-1 formaciju pri igraču više...Bože svašta.
Adrian
Dobili su penal sad ce manje plakat.
NoSikiriky
Koji je ovo njima penal ove sezone? Koliko ima Real? Priča se završava
Adrian
Koja ti je to logika oca ti, Real dobija penale jer napada najvise to je činjenica legendo, nije niko kriv Barceloni sto je nesposobna.
NoSikiriky
Pa debilčino jedna jel Barca igra hokej na travi, čuj napada više, u svakoj tekmi Barca imala više šuteva i opasnih napada ove sezone pa opet nema penala ko Real, čuj Real više napada,kao što su i u SuperCupu više napadali u finali....
Adrian
Penal ko penal, moze je jednom desiti da je upitan ali ima nesto sto se zove VAR ako nisi znao. Tako da nije moguce da penali koje Real dobija da su neopravdani, plus penal za Valensiju iz avijona se vidio, Kessi po nogama, ali to je ok je tako posto je Barcelona nedo Bog protiv nje penal sudit.
NoSikiriky
Koliko se ja sjećam ove sezone 2-3 ekipa, tačnije tim ekipa je bio dosuđen penal protiv BARCELONE, što vi tvdrite da je protiv njih "zabranjeno" dosuditi penal a prošle sezone koliko se sjećam 3 penala na jednoj utakmici protiv je bilo dosuđeno i pored toga opet su pobjedili, a kad je Realu momak bilo 3 penala dosuđeno, mislim protiv Reala?
user1620593935
Adrian, pa ima nesto sto se zove VAR ako nisi znao. Da je bio penal svirao bi. Tako ti rece ???
Adrian
Kakav ti je to argument molim te, i ako je protiv Reala taman da je 10 na jednoj utakmici neka je, penal je penal, kraj price, pa navdi mi protivnika gdje je dosudeno 3 penala. Jao 2-3 ekipe mnogo stvarno, to je previse, kako su mogli.
Adrian
Jel bogati ima VAR, znaci po tebi VAR je 100% tacan i provjeren, kako kome.
NoSikiriky
Hah, ok sad sam se uvjerio da si glupan ma za cijeli život vjeruj, nedokazan si i glup si ono najvažnije, reče ti da 2-3 ekipe nisu puno a Barca imala 2-3 također penala što je li kažeš da nije puno i kažem ti debilu 3 penala protiv njih dosuđeno prošle sezona na JEDNOJ UTAKMICI , hali imal te s glavom? Da je Barci bilo toliko dosuđeno namnožili bi se ovdje ko ŽOHARI, i ti i mostarac i neki kurjak debil i hrpa nekih onih usera, a kad je protiv može jelde, why not? Hej mater vam licemjernu, Atletico istom taktikom igro protiv Reala pa nisam primijetio da ste toliko srali po Atleticu, a po BARCI da ne govorim'' I onda kažeš nisi opsjednuz, hej moj Bože??...
Adrian
Ama da je 10 penala na jednoj utakmici neka je ako su stvarno penali, to se odnosi i na Real. Pa bolan 2 penala ste primili ove sezone i pritom imali 2, nije da je protiv vas suđeno 10 a imali 2.
NoSikiriky
Pa protiv nas dosudili 2-3 i tako isto smo dobili, kakva je to halabuka se digla?
Adrian
Prvo ne znas ni sam, govoris 2-3, dosudili su 2 penala protiv vas ove seoze, isto toliko ste i dobili, pritom oba fulali. Digla se buka od vas, navijaca Barcelone jer mislite da ste zasluzili vise penala, to nemoj meni ovde govorit, ne sudim ja na terenu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.