Beckham sastavio najbolji tim od bivših saigrača: Za ovaj tim bi samo nebo bilo granica!

Kakva ekipa

Beckham sastavio najbolji tim od bivših saigrača: Za ovaj tim bi samo nebo bilo granica!

Legendarni Englez David Beckham sastavio je najbolji tim od bivših saigrača, a ekipa zaista djeluje impresivno. 

Beckham je tokom bogate karijere igrao za brojne evropske velikane kao što su Manchester United, Real Madrid, Milan i PSG, a u istim je svlačionicu dijelio s brojnim legenama ovog sporta.

Dakle, nije mu bilo lako odabrati samo 11 najboljih, ali učinio je to i sastav djeluje impresivno.

Na golu je njegov bivši saigrač iz Manchester Uniteda Peter Schmeichel, desni bek je Gary Neille, lijevi Roberto Carlos, dok su štoperi njegovi nekadašnji saigrači iz Milana Alessandro Nesta i Paolo Maldini.

Vezni red čine Roy Keane i Paul Scholes, bivši igrači Manchester Uniteda, po krilima su Luis Figo i Zinedine Zidane s kojima je Becks igrao u Realu i Milanu, te su preostala dvojica također nekadašnji Galacticosi Zinedine Zidane i Ronaldo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Pogledajte kako to izgleda formacijski:

Top Komentari

Maximilian
Može ZiZu igrati na dva mjesta istovremeno. Može.
4 0
Salihović23
Ramos > Neville
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi