Bellingham ne štedi ni "mentora" Modrića - Navijači Reala u nevjerici zbog klizećeg starta Engleza

Srećom Modrić je dobro prošao

Bellingham ne štedi ni "mentora" Modrića - Navijači Reala u nevjerici zbog klizećeg starta Engleza

Esmer Oštraković

Fudbaleri Real Madrida nalaze se u sjajnoj formi pred utakmicu koju u okviru četvrtfinala Lige prvaka igraju protiv Manchester Cityja.

Jako je teško odlučiti koja ekipa bi u ovom dvomeču ponijela epitet favorita za prolaz u polufinale jer zaista se radi možda i o dvije najbolje ekipe na svijetu u ovom trenutku.

Prvu utakmicu ove dvije ekipe odigrat će za četiri dana, tačnije u utorak 9. aprila, a domaćin će biti Real Madrid koji će probati napraviti prednost pred gostovanje u Engleskoj.

Svima je jasno da obje ekipe imaju svoje adute na ovim utakmicama, ali nekako će sve oči biti uprte u Bellinghama koji ove sezone igra zaista fenomenalno u dresu Real Madrida.

Postigao je Englez neke ključne golove za pobjede svoje ekipe, a nešto slično se od njega očekuje i na utakmicama protiv Manchester Cityja, posebno na ovoj prvoj.

Oglasi

Danas su objavljeni snimci sa posljednjeg treninga Real Madrida, a upravo je u glavnoj ulozi Bellingham. Tačnije, ne samo on, nego i njegov saigrač Luka Modrić.

Naime, na snimku se vidi kako Modrić prima loptu, a onda slijedi jako oštar start Bellinghama kojeg je Modrić nekako uspio izbjeći.

To dovoljno dokazuje da Bellingham trenira maksimalno, baš onako kako i igra i da previše ne pazi svoje kolege jer mu je najbitnije da da sve od sebe.

Nedavno ponovo dospio u centar pažnje zbog svoje reakcije

Jako zanimljiva situacija desila se u 85. minuti utakmice Real Madrida sa Athletic Bilbaom kada je Bellingham srušen, ali sudija mu nije htio dosuditi prekršaj.

Razočaran je bio reprezentativac Engleske i to je bilo evidentno na njegovom licu, ali je imao jako zanimljviu gestikulaciju koju su naravno kamere snimile.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, on je pokazao preko svojih usta da će prešutiti sve i da više ne želi komentarisati bilo kakve sudijske odluke.

Razlog je naravno svima veoma jasan. Bellingham se često dovodi u vezu sa prigovorima sudijama, a nedavno je protiv Valencije dobio i direktan crveni karton zbog toga.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi