Belotti konačno mijenja klub?

Tako kažu italijani

Belotti konačno mijenja klub?

E. Oštraković

Fiorentina će u narednom prijelaznom roku krenuto po Andreu Belottija.

Tako barem prenose italijanski mediji, koji u ubijeđeni da će Belotti naredne sezone promijeniti sredinu, te da će novi klub trebao bi mu biti Fiorentina.

Ovaj nogometaš ima otkupnu klauzulu od 100 miliona eura, ali koja važi samo za klubove van Italije. Problem je što se nikada niko nije pojavio sa ovom ponudom.

Ugovor sa Torinom veže ga do juna 2022. godine, ali on želi da ide u neki od ambicioznijih klubova, sa kojim može ostvariti nešto više.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Chiesa bi trebao napustiti Fiorentinu, pa se predpostavlja da bi njegova zamjena mogao biti upravo napadač Torina, Adrea Belotti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi