Benficin tinejdžer zabio gol, pa otrčao u zagrljaj mlađem bratu koji je sakupljao lopte

Sjajan trenutak na meču

Benficin tinejdžer zabio gol, pa otrčao u zagrljaj mlađem bratu koji je sakupljao lopte

E. Čaušević

Mladi portugalski fudbale Joao Felix je ove sezone prava senzacija u svijetu fudbala.

Ovaj 19-godišnji fudbaler je pravo otkriće u dresu Benfice jer ove sezone pruža nevjerovatne partije. Svojim igrama privukao je interes mnogih klubova i bit će pravo čudo ukoliko ga Benfica zadrži u svojim redovima ove sezone.

Joao Felix je i sinoć zabio gol za Benficu u pobjedi protiv Vitorije Setuba i to je bio njegov 16. gol ove sezone. Nakon toga je oduševio sve jer je otrčao u zagrljaj mlađeg brata Huge.

Naime, njegov 15-godišnjio brat je također član omladinskih selekcija Benfice, a sinoć je bio zadužen za sakupljanje lopti iza gola. Proslavili su se priključili i ostali fudbaleri koji su Hugi vjerovatno dali najbolji trenutak u životu.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Top Komentari

cako
Ovo je lipo vidit! :)
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti