Bomba prijelaznog roka: Bernardo Silva večeras potpisuje za Barcelonu!

Odlučio napustiti Manchester City

Bomba prijelaznog roka: Bernardo Silva večeras potpisuje za Barcelonu!

E. Oštraković

Xavi je danas najavio kako će Barcelona završiti jedno pojačanje u toku dana, a to im je omogućio Bellerin koji će napustiti klub i potpisati za Sporting.

Iako se spominjalo da je prva meta Barcelone Amrabat, nakon vijesti koje su se prije nekoliko minuta pojavile, navijači Barcelone su presretni.

Naime, kako se jučer iznenada pojavila vijest da Cancelo napušta Manchester City nakon svađe sa Guardiolom i potpisuje za Bayern, tako se desilo i ovo.

Još jedan igrač odlučio je da napusti Manchester City, te će svoju karijeru nastaviti u Barceloni, a radi se o Bernardu Silvi.

Kako prenosi pouzdani španski novinar, Gerard Romero, Bernardo Silva je odlučio da napusti svoj trenutni klub i da karijeru nastavi u Barceloni.

"Upravo sada, ljud iz Barcelone mi govore da će večeras biti prelijepo. Bernardo Silva odlučio je napustiti Manchester City i potpisati za Barcelonu. Bernardo Silva je donio odluku da ide, baš kao i Joao Cancelo. Želi da ide u Barcelonu", rekao je Gerard Romero.

Još uvijek nije poznat razlog zbog kojeg Bernardo želi da napusti Manchester City, te je li riječ o nekoj svađi kao što je bio slučaj sa Cancelom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dolazak Bernarda Silve za Barcelonu bi bio pravi pogodak jer je upravo on tim veznog nogometaša kakav treba ovom timu kako bi imao još bolje rezultate u nastavku sezone.

Vremena je naravno malo, ali obzirom da je Moreno rekao da će sve biti završeno večeras, vrlo je moguće da je Silva već sada u Barceloni, te da je sve odrađeno u strogoj tajnosti.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zak84
UEFALONA...Dužni i bogu i narodu i opet im dozvole da kupuju igrače .......
10 6
FudbalskiZnalac
I onda se neko žali na Chelsea koji radi sve u plusu, ovi imaju dužni milijarde i opet kupuju.
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi