Milan spremio "bombu" za kraj, stiže pojačanje iz Manchester Cityja i to kakvo!

Milan spremio "bombu" za kraj, stiže pojačanje iz Manchester Cityja i to kakvo!

E. Škorić

Prema izvještajima medija u Engleskoj, Milan pokušava u finišu prijelaznog roka dovesti jedno zvučno pojačanje.

Rossoneri su bili dosta aktivni tokom ljeta, no vjeruje se da će u samom finišu dovesti najmanje dva nova igrača.

Navijači su zadovoljni što je stigao Alessandro Florenzi, prije toga je došao i Olivier Giroud, a još ranije golman Mike Maignan.

Međuim, sada se očekuje "bomba" na San Siru. Naime, Milan radi na dovođenju Bernarda Silve, koji je ionako otpisan u Manchester Cityju pored jake konkurencije i klub je spreman da ga se riješi.

Kao i obično, Milanu su problem financije, pa će pokušati da dovede Portugalca na dvogodišnju posudbu za 15 miliona funti, te da ga za dodatnih 30 miliona otplati nakon isteka posudbenog ugovora.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ostaje da se vidi hoće li to Cityju biti dovoljno primamljivo ili će Milan tražiti druga rješenja na poziciji desnog krila i ofanzivnog veznog igrača.

Dodajmo da će Rossoneri otvoriti novu sezonu u Seriji A u ponedjeljak gostovanjem kod Sampdorije.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1585859035
Top igrač nadam se da će ga dovest
2 0
Mele
Nista slabiji nije od onoga za 100 miliona, cudno mi da se Pep tako lako odrice jednog od najboljih igraca u timu zadnje 2 i 3 sezone.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi