Bešić pokazao kako izgleda njegov jedan dan tokom Ramazana: "Obično klanjamo u džamiji, ali..."

Bh. reprezentativac objavio video na Instagramu

Bešić pokazao kako izgleda njegov jedan dan tokom Ramazana: "Obično klanjamo u džamiji, ali..."

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Muhamed Bešić oglasio se na Instagramu i pokazao je kako izgleda jedan njegov dan tokom svetog mjeseca Ramazana.

Bešić je nedavno za BBC Sports govorio o tome da mu je vjera itekako važna u životu, te da je prije nekoliko godina to shvatio. On je objasnio da je uvijek osjećao neku prazninu u sebi koju je pokušao nadomjestiti materijalnim stvarima, ali da mu to nije pomoglo.

"Nikada nisam imao problema sa slavom. Moji problemi su uvijek bili novac i matrijalne stvari. Jednostavno sam osjećao prazninu u sebi. Kada sam kupio Lamborghinija, sjedio sam u njemu i razmišljao "Šta sad?" Bio sam prazan, kao da sam u svom starom autu. Za mene je to bio trenutak koji je sve preokrenuo. Imao sam 14 automobila u tri godine. Bilo je to nevjerovatno, no sada se molim kako bih se s tim stvarima nosio mnogo bolje", rekao je Bešić u intervjuu prije nekoliko dana.

Također, poručio je da je ovo prvi Ramazan kojeg je uspio da isposti od početka, pa do danas, a na Instagramu je objavio video i pokazao kako izgleda jedan njegov dan tokom svetog mjeseca za muslimane.

"Moje ime je Muhamed Bešić, profesionalni sam fudbaler i pokazat ću vam kako izgleda jedan moj dan tokom Ramazana. Na sehuru obično pojedem tri hurme i bananu, te popijem flašu vode. Nakon treniga osjećam se malo umorno i usta su mi suha i to je težak period za sportistu koji trenira i posti, a meni je lično najteže što ne mogu piti vodu", priča Bešić i nastavlja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Do iftara je ostalo oko tri sata i tada najviše ogladnim i umorim se. Sada ću odspavati nekih 20 minuta kako bih vratio malo energiju. Vrijeme je iftara i pokazat ću vam šta jedem. Nakon iftara klanjam teraviju. Obično to radimo u džamiji, ali tokom ovog perioda to radimo kući".

[instagram]https://www.instagram.com/p/CAdmatEgSXC/[/instagram]

Promo

Top Komentari

nikokovac
Idi momak ne grijesi prave vjernike u Ramazanu, očisti se tetovaza koje su zabranjene muslimanima pa se javi.Selam
0 18
Hix
Seljacic tezak
0 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi