Bez publike u Bratislavi, šta će biti sa utakmicom BiH - Sjeverna Irska?

Bez publike u Bratislavi, šta će biti sa utakmicom BiH - Sjeverna Irska?

E. Škorić

Utakmica baraža Slovačka - Republika Irska igrat će se bez prisustva gledalaca, što je potvrdio i predsjednik Slovačkog nogometnog sveza Jan Kovačik.

Slovačka će u Bratislavi protiv Republike Irske igrati polufinale baraža, a pobjednik tog meča trebao bi u finalu da igra protiv boljeg iz duela BiH - Sjeverna Irska.

Zbog opasnosti od širenja epidemije koronavirusa Slovaci su odlučili da se taj meč odigra bez prisustva publike, a navijačima koji su već kupili ulaznice novac će biti vraćen.

Podsjećamo, utakmica polufinala play-offa Lige nacija Slovačka – Republika Irska igra se 26. marta na stadionu Tehelne Pole u Bratislavi.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Što se tiče naše utakmice u Zenici koja je također na programu 26. marta, NFSBiH je jutros donio odluku o odgodi prodaje ulaznica, a nedugo nakon toga saopštio da će se naredna dva kola Premijer lige igrati bez prisustva gledalaca.

Hoće li i sam meč BiH - Sjeverna Irska biti odigran bez publike, saznat ćemo narednih dana.

Top Komentari

BobPaisley
...ma pun stadion pa makar svi pomrli.
10 0
Benjamingst
Ne treba ni igrati te utakmice.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi