15

Komentari (15)

Baboisback
Imam ja komsiju bio 2 puta u Bosni,odigra fudbal s rajom ponekad,trebali bini njega zvati. Svasta. Ano ovog zovne,onda je jasno ko dan da je neko platio za njega da se zovne,ne bi li se prodao.
user1604155860
Jadni smo mi kada su nam trece razredni fudnaleri pojacanje.
denimen9
SofaScore - HNL - Sezona 2021/2022: Total played: 32 | Goals: 1| Assists: 1| dalja statistika još gora, ova sezona ništa posebno. Ako je to kadar za reprezentaciju, onda smo mi stvarno loši fuce.
Uranija
Čovjek igra u defanzivnom redu, i sad mu ti pomoću “gugla” brojiš golove. Svakakvih nas ima, Bože sačuvaj!
Tucce
Kako favoriziramo i igramo u reprezentaciju igrače koji dobro izvedu aut ili jednom izbiju loptu ispred protivničkog igrača.Trebali bi imati pravo prijaviti stotinu igrača za reprezentaciju.Pa taj Lončar se ne umije ni vode napit kako treba,a vi bi ga u reprezentaciju.
EmirEmir111
Sta ti dodje ona igracina Stjepan hahahah
King_Kenny
...ovaj nas Vasko Zabata nasao nekog ujku polovnjaka kojeg treba prodati preko reprezentacije,cak mu je BiH "druga" domovina,u onu prvu ga ne bi zvali ni da kosi travu na stadionu...
pitariistok
Dok ti je BiH druga domovina onda neka te u svojoj prvoj domovini...nama ne trebas i hebat cemo ti majku kad god budes igrao!!! Djubre obicno....cuj druga domovina....mrs!!!
bk123
Čovjek je iskren,rodjen u Hrvatskoj i naravno da BiH smatra drugom domovinom,meni je to pošteno ne nego da udara šuplju...dečko iskren i pošten do kraja sad je drugo pitanje da li se to kod nas cijeni ...a o nogometnim vrijednostima nemogu pričat jer ga nikad nisam gledo
Arnel925
Nemoj odma da se nađeš uvrijeđen. Čovjek je rođen u Hrvatskoj i naravno da mu je prva domovina ali ima pravo da igra za BiH radi roditelja. I Ahmethodzicu je prva domovina Švedska ali igra za BiH srcem ipak. I to je normalno kad je čovjek odrastao tamo, stvorio prijatelje priča njihov jezik perfektno ali ipak igra za BiH radi ljubavi prema njoj. Koliko Afrikanaca igra za francusku a svima je francuska druga domovina. To je sasvim normalno.
pitariistok
@bk123 nama ne treba neko ko nece biti 100% vezan srcem za drzavni grb i kome je BiH na drugom mjestu...mi svakako kvalitet neki aman nemamo i srce sa brobom nam je jedino preostalo i zato kazem da ovakvi nama ne trebaju....isto to tvrdim za svakoga trenutno kojem repka sluzi za to da se proda sto bolje...bio bosnjak,hrvat ili neko treci...
Hvala njemu na iskrenosti ali od vecine podrsku dobiti nece osim ako se bude borio troduplo vise od nekog ko osjeca ovu drzavu kao svojom!!!
zilan66
Ma lako cemo mi sa Loncarem a ima li na vidiku zamjena za Peteva.
hamdi kurtes
yebo ga onaj ko Tutu dovede.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.