Navijači stižu u Zenicu, ali daleko je od atmosfere na koju smo navikli
FOTO: T. Hebib

I Rumunija će imati podršku

Navijači stižu u Zenicu, ali daleko je od atmosfere na koju smo navikli

Haris Zilić

Malo manje od dva sata ostalo je do utakmice drugog kola Lige nacija između Bosne i Hercegovine i Rumunije.

Utakmica počinje u 20:45 na stadionu Bilino polje u Zenici, a atmosfera je daleko od one na kakvu smo navikli u ranijim utakmicama Zmajeva.

Ima nekoliko grupica navijača na ulicama Zenice, tu su sa rekvizitima, a većinom je u pitanju mlađa populacija.

Pored naših navijača mogu se sresti i navijači Rumunije koji će večeras također dati podršku svojoj selekciji, a na tribinama se očekuje oko 300 navijača Rumunije.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Sa druge strane prema nezvaničnm informacijama na tribinama Bilinog polja trebalo bi biti oko 4.000 gledatelja, što je svakako cifra na kakvu nismo navikli kada je u pitanju repezentacija Bosne i Hercegovine, ali nadamo se da ćemo uskoro gledati one prave atmosfere pune adernalina i euforije kada igraju Zmajevi.

Možda već večeras krene serija pobjeda naših momaka.

Top Komentari

MSOZ101
Nikakva forma, rezultati, zalaganje nisu razlog slabe posjete na utakmicama reprezentacije, pa čak ni cijene ulaznica. Iste su bile i prije nekoliko godina pa se na utakmici repke skupi narod rodom iz svih dijelova naše lijepe države iako nas taj jednodnevni izlet puno košta. Navijači i ostali simpatizeri, ljubitelji reprezentativnog fudbala ne žele biti na istoj strani gdje su Vico, misimović, Petev i ostali punoglavci predstavnici saveza. Nadam se da će uskoro svi oni biti bivši. Iako ga volim, Džeko pravi veliku grešku, ima jako ime i prezime, ukoliko on okrene leđa savezu i digne glas za dobrobit bh. fudbala njihov krah bi bio ekspresan. Ovako nastavljamo gledati slike na koje nismo navikli.
7 1
Babajaga
Da iii??
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti