Ništa od BiH: Majka otkrila za koju reprezentaciju će igrati biser Arsenala!
FOTO: Instagram

Srbija je dobila bitku

Ništa od BiH: Majka otkrila za koju reprezentaciju će igrati biser Arsenala!

E. Oštraković

Mladi fudbaler Arsenala, jedan od najvećih bisera akademije ovog kluba Louis Zečević-John izabrao je za koga će igrati u budućnosti. Tako barem tvrdi vlasnik naloga "Serbian Fottball Scout".

Ovaj mladi fudbaler čija je majka Sarajka odlčuio je da će prihvatiti poziv Srbije i da će braniti boje ove reprezentacije.

"Tokom našeg kratkog razgovora, njegova majka potvrdila mi je da je Louis prihvatio poziv naše reprezentacije i uskoro će se pridružiti reprezentaciji Srbije.

To nije konačna odluka, naravno, ali definitivno je znak šta on namjerava. Nadam se da je ovo samo početak prelijepe i duge karijere u reprezentaciji", piše u objavi.

Ko je Louis Zečević John?

Radi se o momku koji je rođen u januaru 2008. godine i koji igra za ekipu Arsenala, a za Bosnu i Hercegovinu ga veže njegova majka.

Oglasi

Ljudi koji su zaduženi za razvoj igrača u timu iz Londona ostali su zapanjeni zbog igre ovog mladog fudbalera.

Skauti Arsenala primjetili su ga kada je imao 11 godina i to zbog njegove statistike. Postigao je 21 gol na šest utakmica.

Voli Vlahovića, a često posjećuje Beograd

"Njegova strast za igru sija kada je na terenu. Impresivan je golgeter. Volim i Sergeja Milinkovića-Savića", rekao je mladi fudbaler, te je dodao:

"Nekoliko puta godišnje posjećujem Beograd. Razlog je taj što mi bliski članovi porodice žive tamo", kaže Zečević-John.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mel_Glupson
Pravi srbin .. crn ko čizma ...od čvaraka i slanine dobio boje
4 0
BosanskaSvedska
@AlphaStrong ovaj cupo/traktorista isti vojo nas!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi