"Bilo je divno, uživao je u prvoj utakmici svog voljenog kluba, a sve je trajalo 10 minuta"

Kao najgora noćna mora

"Bilo je divno, uživao je u prvoj utakmici svog voljenog kluba, a sve je trajalo 10 minuta"

E. Škorić

Svako dijete sanja da će prvi put gledati kako njegov tim igra, ali za jednog mladog navijača Southamptona, njegov san pretvorio se u noćnu moru.

Tom Sherburn je s porodicom putovao četiri sata kako bi gledao voljeni Southampton po prvi put, ali imao je šta da vidi... Njegov tim je poražen sa nevjerovatnih 9:0 od Leicestera!

Otac Mike je želio da iznenadi 13-godišnjaka gostovanjem na ovu utakmicu, ali dječak je na kraju proživio pravi horor na stadionu.

"Toliko je dugo čekao. Samo hodajući zemljom, mogli ste vidjeti kako mu se lice svjetli kako fantastično izgleda, uz svu vrtložnu kišu i svjetla, TV kamere i puno ljudi. Bilo je divno, a trajalo je samo 10 minuta", rekao je otac Mike (43) za BBC Sport.

Otac Mike je inače navijač Norwicha, a tvrdi da mu je sinčić u 80. minuti predložio da napuste stadion i odu kući.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"On je emocionalno dijete, osjeća stvari i brinuo sam se nakon prvog gola koji je dao Leicester, ali on je rekao da se želi vratiti kad budu igrali protiv tima koji mogu pobijediti, poput Watforda".

"Tom je rekao da bi, ipak, mogao igrati kao Leicester na Fifi", dodao je Mike, čiji je sin svjedočio nevjerovatnoj utakmici, ali i katastrofi svog voljenog kluba.

Promo

Top Komentari

Heller
Ovakve gluposti, te konfuzan prevod nisam ni u avazu vidio.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi