Bizarna situacija u Seriji A: Fudbaler povrijedio suca

I to je moguće...

Bizarna situacija u Seriji A: Fudbaler povrijedio suca

Iz Italije nam danas stiže jedna, u najmanju ruku, nesvakidašnja situacija čiji su glavni akteri napadač Sassuola Khouma Babacar i sudac Giulio Dosobz.

Senegalski fudbaler bio je na klupi za rezervne igrače i zagrijavao se za ulazak u igru protiv Crotonea, a nekako je došlo do njegovog fizičkog kontakta sa linijskim sucem koji je nakon sudara ostao ležati na travi.

Dosobzu se ukazivala ljekarska pomoć, a nakon nekog vremena je nastavljao obavljati svoj posao kraj aut linije i sve se okončalo bez većih i ozbiljnih posljedica.

Inače, Babacar je u igru ušao u 53. minuti pri rezultatu 3:1 za Crotone, ali njegovo pojavljivanje na terenu ništa nije promijenilo nabolje. Štaviše, Sassuolo je primio još jedan gol i izgubio sa 4:1.

Prava je šteta što ovaj "incident" nije snimljen ali, ako ništa drugo, tu je nekoliko fotografija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

Mesa.Sabanadzovic
Ma nije ti nista kako je kod nas
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi