Crvena zvezda u posljednjim sekundama dovela najveće moguće pojačanje!

Marko Marin stigao u Beograd

Crvena zvezda u posljednjim sekundama dovela najveće moguće pojačanje!

Endin Čaušević

Nekadašnji prvak Evrope, Crvena zvezda, nakon skoro 30 godina ponovo će igrati u grupnoj fazi Lige prvaka.

Beogradski klub je napravio veliki rezultat i u play-offu je bio bolji od Salzburga čime je izborio plasman u grupnu fazu. Pred Zvezdom je izuzetno teška grupa jer će igrati sa PSG-om, Liverpoolom i Napolijem.

U Zvezdi su učinili sve da što bolje pojačaju tim za evropske utakmice, te se nadaju da mogu napraviti što bolji rezultat. Nakon što se u ekipu vratio miljenik navijača Richmond Boakye u samom finišu prelaznog roka Zvezda je saopštila još jednu bombu.

Naime, karijeru u ovom klubu nastavit će nekadašnji reprezentativac Njemačke, Marko Marin. Ovaj nekadašnji igrač Chelseaja stigao je u Zvezdu iz Olympiacosa gdje je igrao prethodne dvije sezone. Marin je rođen u Bosanskoj Gradišci, ali je upisao 16 nastupa za selekciju Njemačke.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi