Mihajlović pred izlaznim vratima, Bolognu preuzima legenda Rome?

De Rossi čeka priliku

Mihajlović pred izlaznim vratima, Bolognu preuzima legenda Rome?

E. Škorić

Italijanski mediji javljaju kako bi Siniša Mihajlović uskoro mogao dobiti otkaz na klupi Blogne.

Bologna je u subotu deklasirana na Meazzi od Intera sa 6:0 i uveliko se počelo špekulisati o odlasku Mihajlovića sa mjesta trenera.

Mihina Bologna je ispala neočekivano u Kupu od Ternane, zatim je osvojila sedam bodova u prva tri kola Serije A, no onda zaista prava katastrofa u duelu s aktuelnim prvakom Interom.

Mediji u Italiji ističu da se uveliko trese trenerska stolica Mihajloviću, a da je jedan od glavnih kandidata za njegovog nasljednika Daniele De Rossi, koji je radio kao pomoćnik Robertu Manciniju na Euru 2020, ali još nema pravo trenersko iskustvo.

De Rossi je kao igrač ostavio traga u Romi, ali ima velike ambicije da kao trener napravi dobre stvari.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Što se Mihe tiče, na klupi Bologne je od januara 2019. godine. Iako mu je na ljeto iste godine dijagnosticirana leukemija, ostao je u Bologni. Borio se s opakom bolešću, prošao kemoterapije, podvrgnut je bio i transplantaciji koštane srži, a Bolognu je čak vodio i iz bolničke postelje.

Popularni Mihajlović do danas se potpuno oporavio, no može se dogoditi da će uskoro tražiti novi posao.

Top Komentari

Klicko
Eto Sinisa ostavio si Dzeki prostora pa ti je covjek ostavio 2 komada hehe
11 3
Ajdin K
Jel nas ovi trolaju i namjerno stalonoo pisu 6:0 ili je ponistan go za 6:1??
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi