Sjeća li se Mihajlović šta je rekao za Džeku u petak?

Ugrizao se za jezik

Sjeća li se Mihajlović šta je rekao za Džeku u petak?

E. Škorić

Srbijanski stručnjak Siniša Mihajlović morat će da proguta riječi izgovorene prije meča Intera i njegove Bologne.

Mihajlović je, naime, dan prije duela koji je odigran u subotu kazao da "za razliku od Romeua Lukakua, Edina Džeku možete ostaviti samog".

"Izgubili su mnogo odlaskom Lukakua. Džeko je fenomenalan igrač, ali je dosta drugačiji u odnosu na Lukakua", rekao je Mihajlović i objasnio je ključnu razliku između napadača:

"Džeki možete ostaviti prostora, ali to Lukakuu niste mogli dopustiti jer može stvoriti mnogo više problema".

Ipak, čini se da se srbijanski trener sada grize za jezik. Jučer je Inter deklasirao njegovu Bolognu sa 6:0, a Džeko, koji je utakmicu počeo na klupi pa ušao umjesto povrijeđenog Corre, postigao je dva gola.

Dijamant je prvo u 63. minuti špic udarcem kroz noge svog čuvara loptu poslao u mrežu Skorupskog, a onda je pet minuta kasnije projektilom s lijeve strane zakucao loptu u mrežu i pokazao da je klasa bez obzira na godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bio je to treći gol bh. reprezentativca u Seriji A ove sezone u dresu Intera na četiri utakmice. Jedan je dao gol protiv Genoe u prvom kolu, dok protiv Verone i Sampdorije nije bio strijelac, baš kao ni protiv Real Madrida u Ligi prvaka.

Novu priliku za postizanje gola ili više njih Edin ima već u utorak navečer kada Inter gostuje Fiorentini u prvenstvu.

Top Komentari

Zgembic
Cetalj je sranje od trenera a kad ga covjek slusa kako kenja rekao bi pa ovaj strucnjak nad strucnjacima.
20 0
MehaAli
Inter bi iz bez Džeke rasturio Bolognu jer su slabi bili , a Džeko tako i tako biće naklupi od sada kad se mali Correa oporavi, kakv Džeko kakvi Bakarači
0 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi