Bomba iz Turske: Edin Džeko danas stiže u Istanbul, potpisuje li za Fenerbahče?

Prema pisanju turskih medija

Bomba iz Turske: Edin Džeko danas stiže u Istanbul, potpisuje li za Fenerbahče?

E. Čaušević

Bh. napadač Edin Džeko sinoć je s Romom završio sezonu Serije A pobjedom protiv Parme sa 2:1, ali Vučica nije izborila Ligu prvaka, te ćemo ih naredne sezone gledati u Evropskoj ligi.

Džeko je već nekoliko sezona jedan od najvažnijih igrača rimskog kluba, no ove sezone cijeli tim je zakazao. Bh. napadač je imao poprilično solidnu sezonu, ali jednostavno Roma je previše pravila greške tamo gdje se to nije očekivalo.

Sada nam ide ljetni prelazni rok i jasno je da će Džeko ponovo biti meta raznih špekulacija. Već dugo se priča o tome da će bh. napadač napustiti Romu ovog ljeta, a najviše se povezivao s prelaskom u Inter.

Međutim, mnogi su se iznenadili današnjim pisanjem turskih medija koji tvrde da se Džeko nalazi na meti Fenerbahčea. Većina turskih portala objavila je danas bombastičnu vijest da Džeko već danas stiže u Istanbul.

Naime, oni tvrde da će bh. napadač doputovati u Istanbul kako bi obavio razgovore s čelnicima kluba oko moguće saradnje i da će u 14:30 sati po tamošnjem vremenu biti na aerodromu u ovom turskom gradu.

Ipak, ove vijesti treba uzeti s veliko rezervom jer gotovo svakog dana inostrani mediji Džeku presele u neki klub, a kako smo uspjeli saznati odluku o tome gdje će nastaviti karijeru naš najbolji fudbaler još nije donio. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

jery
Sad ce biti dva Edina u istom klubu
3 0
Zoilomas
Ide covjek na odmor lolol
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi