Bomba Pinamontea koja "izbila iz džepa" bodove Violama
(Foto: Screenshot) Kakav je to šut bio 19-godišnjaka koji je još pod ugovorom sa Interom, ali je trenutno na posudbi u Frosinoneu

Golčina mladog fudbalera Frosinonea

Bomba Pinamontea koja "izbila iz džepa" bodove Violama

Fiorentina je večeras bila nadomak prekida serije prvenstvenih utakmica bez pobjede, ali se onda u 89. minuti ukazao Andrea Pinamonti.

Vodila je Fiorentina na gostovanju kod Frosinonea od 47. minute golom Benassija, ali je bodove prosula u samom finišu utakmice.

Andrea Pinamonti je u igru ušao u 62. minuti, a heroj Frosinonea je postao u 89.

Došao je do lopte, kratko povukao i raspalio pravo bombu prema golu Fiorentine. Iako je Lafont imao ruku na lopti, nije mogao zaustaviti sjajan udarac 19-godišnjeg Pinamontija koji je postavio konačnih 1:1.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Pinamonti je prošao omladinsku školu Intera, a Nerazzurri su ga ovog ljeta poslali na posudbu u Frosinone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi