44

Komentari (44)

Alkkk
Sarajevo ce se vratiti nakon katastrofalne polusezone, vec su pocele promjene u klubu a Borcu ostaje da slavi ovu kupljenu titulu jer ovo ste sada gledali i nikad vise.
Harcos
Mi kupili a vama poklonjena. Ni kupiti je niste mogli. Jadni uvijek bili. Mrš
user1603303812
Mi jadni osvajali titule u bivšoj državi ako je ppklonjena to je zbog vas uhljupa da bi išli u europu zato šuti lešinaru,parazitu duševna bjedo
borobetmen
Зна се ко данас узима, дупла круна је наша!! ??
ludilobrale
Nadam se da nece biti golova iz offsajda mada Peljto sudi on i nije sudio citavu sezonu sto li Boze a ni Borcu nije nikako sudio oku utakmicu protiv Zrinjskog je morao sudit Peljto ja sam uvjeren da bi onu lakrdiju od offsajda kod gola vranjsesa svirao. Sto bi rekao Mamic dame i gospdo ovo ste gledali sad i vise nikad. Ako je istina da se suska da klubovi nece pocet ligu bez vara pa onda ja se nadam da vise niko nece ovako titulu osvojit mogu samo cestitat pobjedu na Kosevu sem toga sve je guramo u previse i to je sramota al sve bude i prodje.
starigrad
Karenjak je vaš. Zaboravljaš da danas sudi pošten sudija.
Sarbit2019
Može li željkan napokon dobiti Krupu na geybavici poslje 16 utakmica bez pobjede.Dobra je stvar što Krupi ne treba nizašta,ali igra se derbi sredine tabela bice uzbudljivo.
Sarbit2019
Lavillenie @ glupko koji tvrdi da je Celtic iz Irske.
Manager
@Sarbit2019 čekaj ti samo za Sarajevo znaš rezultat unaprijed i kako će sezonu završiti ? Msm vidim pitaš za rezultat Željine utakmice ..
kobe24
Zar te toliko pucaju kompleksi od Željezničara propalico?
Lavillenie
@Sarbit2019 jedan mali pizdavi mis mekinjas koji izbjegava mnoga pitanja pa se samo vraca na staro a to sto mu kinezi unistise klub to je druga prica hahahaha tjesi se zeljeznicarom jer ga je stid svog kluba pravda za miseve
unioni
Ovaj se Sarbit gubi malo je reci, izgubili ono sto nisu smjeli pa navalio na nas jadnik sta ces..
Sarbit2019
Menager šta kazes ima li šanse da ti doživis radost osvajanja trofeja ?
Sarbit2019
Komplek zvani nema titule 10 godina.
Sarbit2019
Poslje Celtica iz Irske glupko Levillene tvrdi da su Kinezi vlasnici Sarajeva ,a ne Vijetnamci.Glupko je poprilicna neznalica.
Sarbit2019
Titula + Željkan = Nemoguca misija unioni.
Lavillenie
@Sarbit2019 Kakav hinjavi mis ne smije vise ni oznacavati druge korisnike jer zna da ce ga pokopati hahahaha Ja kad sam te pitao sta znaci za Tana da je Vijetnamac-Kinez u njegovoj biografiji ti skreces sa teme. Ja te pitam cime ste hranili zakarica ti skreces sa teme. Ja te pitam Odakle si ti skreces sa teme. Ja ti saljem termin da se nadjemo ispred Vjecne na proslavi titule ti sutis e jbg jaro moj. Ima jos bruka pitanja ali navikao sam ja od malog misa sa duplim akauntom da izbjegava odgovore. E Sarbite i Celtic je iz Irske hahahahahah
user1603303812
Halo Gurbete nije kinez Vjetnamac toga nas nije stid a i da je kinez bolji je od vašeg primača iz Londona
Sarbit2019
Jao jest glup ovaj Lavillenie on Tana spominje ne zna uopste ko je vlasnik FKS ,a pitanja postavlja.Kakav je ovo debil.Svaki post provala.Reci ti nama iz koje je Irske Celtic iz Sjeverne ili ? Glupko
Sarbit2019
812 @ Lavillenie je debil đaba ti njemu objašnjavas.Pa decko pise da je Celtic iz Irske šta ces više.
Zaccheroni
Sretno Sarajevo!
Benzema1312
DA SUDI SUDIJA IZ BANJA LUKE IGRACI SARAJEVA NE BI IZASLI NA TEREN DANAS AL UZIMAMO DUPLU KRUNU KAKO GOD
juve10
A što bi izlazili?
Benzema1312
Pa da ga popuse
Malmi_Suomi
@Benzema1312 tata ti ga po šiopu idiote troprstaški.
Ili ćaća ti ga popusio-;
Kada se spustimo na tvoje grane pisanja ha?! ccc
Benzema1312
****m i tebe i tu macku sa slike u po usta
Ajax11
Almedinu roditelji pravo ponosni bili kada im je sin digao pehar uz „Marš na Drinu“….
Manager
mani se toga ..
jeroha1987
Zavrseno sve kao i do sada samo je dogovor pao Sarajevo da uzima
Uranija
Hahahaha je li moguće da postoje takvi mozgovi zatucani...
Manager
finale kupa će se vjv. igrati sa poštenim suđenjem ,ali nakon svega kakav je moral kod igrača Sarajeva ,a kakav kod igrača Borca ..
Nikoizniceg
Dobijaju pitari :D
K79
Al ko ce dati gol za pitare? Handzic ?:-)
Nikoizniceg
Harcos
Ajjjjjj Borac!
BlueBoys
Nam CEO: Podrzite Sabrinu, vlazno je u Vijetnamu
Vico
CeriĆ najavljuje : Možda i bude isplacena koja plata u zadnjih 8-9 mjeseci a dugovanja u iznosu od 4+ miliona KM i 7. Pozicija na tabeli nas ne zanimaju..
BlueBoys
Kakav si VIcesampion? Bhahahhahaa....nisi mogao nista smislenije napisati? Bhahahahha...kme kme
Lavillenie
@Vico mis sa drugog profila
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.