56

Komentari (56)

ubnt2
@Lavillenie Zjbvam se druže, nisam stavio navodnike, kako bih izimitirao odgovore Pitara....TM 1987!
Fino alla Fine
Sarajevo katastrofa.,ali mali plavi opet u potiljak gleda
Mackintosh
Zasluzeno smo izgubili, losi smo bili danas.
Edin Merlin
Aj Borac puši mi racku… Volim te Sarajevo
Martinovic
Nemoj tako ruzno prema covjeku
mitoza
Igrali smo zaista kukavicki.
realannn
Mirza kazlagic najveći debil
Martinovic
Nije debil dobro je osudio
Starigrad01
Neznam kako je nama uspjelo al borca će malo ko pobjediti.I ovo prvenstvo će se navlačiti borcu.Dok je vice i poslušnog saveza nama nema Selameta.
pjanke.sa
Pa direktor Borca i Direktor Saveza BRACA!!! Halo ba?! Pa ima li ijedna liga ijedna drzava gdje to nije sukob interesa?? Naravno da ce im se navlaciti.
Martinovic
Nemoj lagat kakav vico Borac dvije klase iznad Zelje
pjanke.sa
@Martinovic jel tebe tata pravio dok ti je mamu guzio?
Hadzija123
E s aka cast ovo sto je Vegu doveo pa frajera kada pogledas ne izgleda kao igrac mada ni ovaj malic nije nista bolji Stevanovic puste ga ode negdje u 2 ligu a frajer iako je po vokaciji desnjak odigrao bi bolje sam od ive oboice zajedno u ekipi
krems_krems12
Prije dva dana sam napisao da je kazlagic dobio najlaksi zadatak sto se tice sudjenja. Dobio instrukciju kako treba suditi i samo po instrukciji postupio. Ovo sudjenje je gore nego li ono iz 2004, 2005 godine. Toliko se navlaci ovom borcu da je postalo ogavno. Kompletnom savezu, skykriminalcu vici, sudijskim organizacijama sjetim se najdrazih. Veliko BRAVO za Mulalica i strucni stab Zeljeznicara jer nisu davali izjave za ovu arenu koja je unazadila ligu sa svojim prenosima. Svi klubovi trebaju da bojkotuju arenu i da ne daju izjave treneri na poluvremenu i na kraju utakmice. A proci ce i ovaj zulum srpskih mesetara koji kroje ligu. Ugaist ce se i oni aBd, nece ni ovo vjecno trajati. Drzava BOSNA!
Martinovic
Vico je kriv sto zeljo ne zna igrat druze provjeri imas li temperaturu
Redblue
Penal vam svira i opet ne valja... cijelu utakmicu sjecka igru Borca... ne mozete vi dobiti utakmicu kad ne mozete sutnuti loptu prema golu... seljaci
plavi.zauvijek
Ovakvo suđenje kao Borac nema niko u svijetu, ovo je za analyze bgm. Zato kad dođe evropa B36,c28,G46...ne mogu nikog proci, a ovo klubovi treba dobro da razmisle o istupanju iz lige
Starigrad01
Plavi. u pravu si.Sa poštenim suđenjem osim ekipa b36, h462, mg 125. uzela bi ih Stupčanica iz Olova,glatko.
SarajFK
Ni izmisljeni penal vam nije pomogao ???
user1659354598
Majmune jedan,mama ti je izmisljena
Mad_max
Ljudi ovo je sramota. Ja kao veliki fan FK Zeljeznicar moram da izrazim divljenje i jos jednom čestitam fk torpedo, kako su uspjeli dobiti ove Allaha mi... Tako nam i treba kad mi ne pobijemo svoje izdajice poput kazlagica pa nam svima Srbi kroje sudbine, a svima onima nebitno s koje strane koji n avijaju za ******e ili *****e kad igraju protiv nasih Sarajeva Zelje TC-a ili Igman treba oduzet državljanstvo i objesit javno. E moj Boze uzmi nas kad pameti nikad doći nećemo.... Toliko "volimo" naše ekipe i porodice da ćemo za ******e i *****e il jugoslovene navijat protiv naših ccc Boze ne sacuvaj.
Alpasinacxx
I protiv Sarajeva je bilo kriminalno suđenje. Fauli za Borac u zoni šuta i ubačaja, offside ne svira Borcu a igrač tri metra unutra.sve što je 50-50 svira se bandi Vicinoj. A sarajevska mahala se prepucava i šprda između sebe dok nam šumadinci sve razvališe...
Mackintosh
Danas su igrali Borac - Zeljeznicar. Nisu igrali Srbi, Bosnjaci, Hrvati, Jugosloveni, Eskimi ni neki drugi, budalo. Takvi debili poput tebe nam i upropastavaju nogomet sa svojim bolesnim fasistickim stavovima.
pjanke.sa
@Lavillenie sta kazes ti lno jucer? Karma a? Eee moja budalo
Lavillenie
@pjanke.sa a ne ljutim se ja jer znam da si proveo citav dan cekajuci da izgubimo da mi kenjas hahaha
pjanke.sa
Ma nisam cak sta vise. Navijao sam da odigrate nerijeseno jer ste obje *****a ekipe.
kurjak
@pjanke.sa A meni čestitke za uzeti vam bod, ti zaboravio.
pjanke.sa
@kurjak ma cestitke i tebi burazeru, karma ce i vas stici, sto reko brat @Lavillenie hahaahahahahahah
yugopo
Skoro pravi minut istekap nadoknade zbog ulaska Subica ,Kazlagic odmah na isteku trece minute odmah kraju svira a moze Zeljo dati go...
pjanke.sa
Zeljo ni bi dao gol iz igre da se igralo jos 100 minuta
user1582456981
daj ba novinaru zabavi se o regularnosti sudjenja i stavi naslov odlicno prvo i drugo poluvreme glavnog sudca sa svojim pomocnicima kostalo Zeljeznicar poraza.
ubnt2
Kukavički ušli, to je problem, nema zeVe ljoŽe, idemo naprijed!
RajvoSa1987
Kazlagiću mamu ti ebem, pozz od Hordaša!
Mad_max
Eh ljubim ti jaja buraz. Da si mi živ i zdrav 1000 godina. Mrzimo se međusobno ali nikad nmg shvatit da naši il vaši navijaju za cet nike ili usta se protiv naših. To treba pobit.
SonPen1946
Ni penal nije pomogao plavoj fekalijii
mido1921
Pošalji mamu ona nam vazda pomogne. Digne moral
user1659354598
Mama ti je pomogla a i sestra
SonPen1946
Sto smo to nervozni nesto
EmirEmir111
Da ne izvadise onog nesretnog Vegu, do kraja bi zabio jos dva autogola hahaha
SaDrugeStrane
Aktivacija sudija je konačno počela!
Neddim1
Čim se zakuhalo Kazlagić počinje da sudi onako kako su mu i rekli :)
kurjak
@Neddim1 Pomoćni sudija Damir Lazić prije sedam dana bio pomoćnik na utakmici Sloboda-Borac i danas Borac-Željo on opet pomoćnik.Nisu čista posla.
veliki73
Glavu gore plave, a tebi Cazinski lipicaneru sjetim se familije
zgembo.popuslic
Malo glupost pojedinih igraca, primis dva futava gola, malo vise sudija zadnjih 15 minuta kad je Zeljo stisno i na kraju poraz. U ovoj nasoj ligi zadnjih 15 minuta utakmice ne postoji, tad ide valjanje, nabijanje, sjeckanje igre, jos kad imas ovakvog sudiju nemas se cemu nadat.
Lavillenie
Neka neizivljeni Torpedasi krenu sa nasladjivanjem 3, 2,1..
ubnt2
Hebo ti torpedo pleme..
Lavillenie
@ubnt2 ti i stara ti popusite ga cijelom mom plemenu
pjanke.sa
@Lavillenie ama bolan ne bismo mi da ti nisi gofno jucer cim je zavrsilo cestitao Slobodi i nasladkivao se bodom, oni se radovali ko da su sa Realom igrali. A i ti se radovao i govorio karma karma pitari ovo ono..kad ono danas: buć hahahaahaahaah
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.