Nova utakmica, novi sastav: Šta je za večeras spremio Savo Milošević?

Poznato je ko igra protiv Slovačke

Nova utakmica, novi sastav: Šta je za večeras spremio Savo Milošević?

Esmer Oštraković

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra posljednju utakmicu u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Naš večerašnji protivnik je reprezentacija Slovačke koja je kao drugoplasirana u našoj grupi već izborila plasman na EURO koji će biti održan naredne godine u Njemačkoj.

Selektor Savo Milošević najavio je da će večerašnja utakmica, te ona odigrana prije nekoliko dana protiv Luksemburga biti iskorištena za uigravanje ekipe pred baraž.

Nije to sve dobro ispalo u Luksemburgu jer je naša reprezentacija doživjela poraz od 4:1 što je naravno bila prava blamaža.

Večeras reprezentativci Bosne i Hercegovine imaju priliku da poprave utisak i da pobjedom završe nastup u kvalifikacijama.

Oglasi

Oba selektora izabrala su početne sastave za večerašnju utakmicu.

Savo Milošević odabrao je ove igrače:

Pirić, Gazibegović, Gojković, Hadžikadunuć, Mujakić, Cimirot, Hajradinović, Bašić, Hamulić, Prevljak i Demirović

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Sa druge strane za Slovačku od prve minute igraju:

Rodak, Hancko, Škriniar, Šatka, Pekarik, Benes, Hrošovsky, Duda, Mak, Boženik i Suslov

Top Komentari

zeničkidokosti
@sloboda2 jel novi poraz?
3 0
user1677191664
Opet 4:3:3 hahahahah po ovo je za bogu plakti ,,****m ma uu usta f.....vise **** vam vise cimirot m....u usta,,cemu ovaj j mujakic sluzi daj zoloticu priliku e moj Savooo p...usrana...jel ti nisi skontao da mi nemozemo igrati sa 3 veznjaka bolan ,,pa gdje ce hamulic igrati krilo cojk 1.90 visok tazak hahahahahahh pa on ti je 9 cista
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi