Bournemouth poražen na svom terenu od Burnleya, očajno izdanje Asmira Begovića
Asmir Begović je drugu utakmicu zaredom krenuo do prve minute, ali je danas imao jako loše izdanje

Bivši golman reprezentacije BiH je jako loše reagovao kod prvog i trećeg gola Burnleya

Bournemouth poražen na svom terenu od Burnleya, očajno izdanje Asmira Begovića

S. Pašalić

Bournemouth je u okviru 33. kola engleske Premier lige dočekao na svom terenu Burnley i pretrpio poraz rezultatom 3:1.

Bh. golman Asmir Begović je drugu utakmicu zaredom krenuo od prve minute na golu Bournemoutha, ali se nije proslavio u današnjoj utakmici.

Utakmica je dobro krenula za domaće nakon što je igrač gostiju Barnes postigao autogol kojim je Bournemouth poveo sa 1:0.

Ipak, Burnley je u 18. minuti stigao do izjednačenja nakon što je Wood pogodio sa 1:1, a ovom golu je prethodila slaba reakcija Asmira Begovića.

Samo dvije minute kasnije Burnley je stigao i do vodstva kada je Westwood pogodio za 2:1.

U 56. minuti Barnes je povećao vodstvo Burnleya na 3:1, a Begović je i u ovoj situaciji jako loše reagovao.

Bournemouth se sada nalazi na 13. mjestu na tabeli sa 38 bodova, dok je Burnley na 14. mjestu sa 36 bodova.

Huddersfield je na svom terenu poražen od Leicestera sa 4:1. Tielemans je doveo goste u vodstvo u 24. minuti, a Vardy je u 48. minuti povećao na 2:0.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U 52. minuti domaći su sa bijele tačke smanjili na 2:1, a strijelac je bio Mooy. Maddison je u 79. minuti pogodio za 3:1, a Vardy je u 84. minuti iz penala pogodio za 4:1 i stigao do svog drugog gola na ovoj utakmici.

Newcastle je ugostio Crystal Palace i pretrpio poraz rezultatom 1:0. Strijelac jedinog gola je bio Milivojević u 81. minuti sa bijele tačke.

Top Komentari

Mele
Prvi gol katastrofa procjena lopte, drugi, malo guranja je bilo od protivnika, ali loptu nije imao u rukama, zato nije sviran prekrsaj, neka ga tu gdje je, nije Robi lud, zna sta radi.
2 1
karlhajncbrazzzo
Zbog njega je Pape popušio mjesto selektora.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi