HŠK Zrinjski ipak bez najavljenog potpisa

Vukoja ipak ne dolazi

HŠK Zrinjski ipak bez najavljenog potpisa

Midhat Šljivak

HŠK Zrinjski ipak neće potpisati 25-godišnjeg fudbalera Bože Vukoju koji je nedavno raskinuo saradnju s NK Široki Brijeg.

Bože Vukoja odlučio je napustiti NK Široki Brijeg na početku nove sezone. Ovaj 25-godišnji veznjak zatražio je raskid saradnje, a u timu s Pecare su mu izašli ususret.

Kao nova sredina za ovog fudbalera spominjao se HŠK Zrinjski. Ipak, kako SportSport.ba saznaje, Vukoja ipak neće potpisati za aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine.

Do dogovora između dvije strane nije došlo, pa će Vukoja sreću potražiti negdje drugo.

Statistika

22 nastupa
20 kao starter
2 žutih kartona
1 crvenih kartona
2 asistencija
1 golova
1 nastupa
1 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova

Ovaj fudbaler je prethodne tri godine nosio dres prvog tima Širokog u čijim redvoima je i ponikao. Igrao je još za GOŠK i Neretvanac.

Ukupno je Vukoja za tim s Pecare odigrao 123 utakmice i ostvario je učinak od 16 golova i devet asistencija.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Napomenimo da prijelazni rok u Bosni i Hercegovini traje do sutra, a igrači koji su raskinuli ugovor prije ovog datuma imaju mogućnost potpisa za druge klubove kao slobodni fudbaleri.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Frane
Najbolje da ćeš uzeti Vukoju pored Balića, a vi kako ste.
3 1
velez mo
Za mene Licno u 3 top igraca PL,Majstor
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi