Bruno Alves uskoro u novom klubu

Vraća se u Seriju A

Bruno Alves uskoro u novom klubu

Defanzivni fudbaler iz Portugala Bruno Alves uskoro će imati novi klub.

Kako prenose mediji iz Italije, Alves je nedavno raskinuo ugovor sa ekipom Glasgow Rangersa i sada je slobodan igrač te će potpisati ugovor sa Parmom koja se tek vratila u Seriju A i sklapa tim za narednu sezonu.

Kako izvještava Sky Sport, Parma je već neko vrijeme zainteresovana da ga dovede, a sada kada je slobodan, očekuje se da će transfer biti realizovan u narednim danima.

Podsjetimo, Bruno Alves je već igrao u Seriji A jer je bio član Cagliarija u sezoni 2016/17. Osim toga, tokom karijere je između ostalog nosio dresove Porta, AEK-a, Zenita i Fenerbahčea. Zanimljivo, u dresu reprezentacije odigurao je čak 96 utakmica i postigao 11 golova.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bio je i član reprezentacije koja je nastupala na Mundijalu u Rusij, ali i eneracije koja je osvojila Euro prije dvije godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi