Budućnost Keylora Navasa je u Seriji A?

Real Madrid mijenja prvog golmana

Budućnost Keylora Navasa je u Seriji A?

Trostruki uzastopni prvak Evrope Real Madrid će u novu sezonu najvjerovatnije ući sa novim golmanom.

Španski mediji posljednjih dana pišu kako je Real već dogovorio dovođenje Alissona iz Rome za ogromnih 75 miliona eura, a postavlja se pitanje šta će u tom slučaju biti sa Keylorom Navasom.

Kostarikanski golman neće pristati na klupu i već su počele špekulacije o njegovoj novoj sredini. Najnovije vijesti kažu da se Navas našao na radaru Napolija i da bi Italija mogla biti njegova sljedeća destinacija.

Keylor Navas je prva želja Napolija na golmanskoj poziciji nakon neuspjelih pokušaja da dovede Mattiju Perina i Rui Patricija. Osim Kostarikanca, Napoli u opciji ima i Bernda Lenu ali on je trenutno mnogo bliži potpisu za Arsenal.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Novi trener Napolija Carlo Ancelotti je u Real Madridu već sarađivao sa Keylorom Navasom, s kojim je u sezoni 2014/2015. osvojio Ligu prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi