Snimak iz svlačionice Parme pokazuje kakva je Buffon legenda
Foto - Screenshot

Nevjerovatan je

Snimak iz svlačionice Parme pokazuje kakva je Buffon legenda

M. Šljivak

Gianluigi Buffon odlučio je nastaviti profesionalnu karijeru i sa 43 godine je stao na gol Parme.

Povratak u redove tima u kojem je ponikao izazvalo je različite reakcije navijača, ali 43-godišnja legenda donosi zaista dosta ovom klubu.

Kakva je legenda Buffon pokazuje scena iz svlačionice u kojoj se Gigi fenomenalno zabavlja sa mnogo mlađim momcima od sebe.

Igralo se kamen, papir, makaze, a Buffon je sudeći po snimku pomeo konkurenciju.

Atmosfera u ekipi Parme je zaista fenomenalna i očigledno da je rukovodstvo kluba napravilo pravi potez dovođenjem Buffona.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Buffon je karijeru počeo u omladinskim kategorijama Parme 1991. godine. Četiri godine kasnije postao je golman prvog ima i branio je sve do 2001. godine kada je otišao u Juventus.

Torino je napustio 2018. godine, ali se nakon sezone u PSG-u vratio ponovo među Bianconere sa kojima je završio saradnju u ljeto ove godine.

Top Komentari

realista1982
Kada je neko rodjen mentalno spreman da bude veliki covjek, za sve ostalo granice nema... Legenda!
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi