Cafu: Nije iznenađenje što ostavljaju sve na terenu, ovo je Gattusov Milan

Legendarni Brazilac prokomentarisao igre Rossonera

Cafu: Nije iznenađenje što ostavljaju sve na terenu, ovo je Gattusov Milan

Legendarni brazilski defanzivac i bivši igrač Milana, Cafu, smatra da nije čudo što Rossoneri pokazuju toliku dozu odlučnosti u zadnje vrijeme, jer na klupi ekipe sa San Sira sjedi Gennaro Gattuso.

Rossoneri su jučer, u okviru Serije A, igrali sa Chievom, a iako su gubili sa 2:1, uspjeli su preokrenuti i zahvaljujući golu Andre Silve doći do trijumfa rezultatom 3:2.

"Možemo sve očekivati sa Gattusom", poručio je za Milan TV Cafu koji je proveo pet sezona u dresu Rossonera, pa nastavio:

"Nije iznenađenje vidjeti ekipu koja sa tolikom odlučnošću ostavlja sva na terenu. Ovo je Gattusom Milan."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Andre Silva? On je veoma važan za Milan, on može napraviti razliku. Zna kako postizati pogotke i nadam se da će pronaći pravu formu i doprinijeti ekipi", dodao je na kraju legendarni Brazilac.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi