Ancelotti je zaista drugačiji od svih, potvrđuje to i prijetnja odbačenoj zvijezdi Reala

Na meču protiv Osasune

Ancelotti je zaista drugačiji od svih, potvrđuje to i prijetnja odbačenoj zvijezdi Reala

Admin Čaušević

Carlo Ancelotti je tokom karijere trenirao mnoge zvijezde i očigledno zna kako se odnositi prema svima.

Ancelotti je sve bliže ispisivanju historije. Italijanu su potrebne još dvije pobjede da postane prvi trener koji je osvojio titule prvaka u pet najjačih liga Evrope.

Posljednji vrijedan korak ka novom šampionskom peharu napravljen je u srijedu navečer kada je Real Madrid sa 1:3 pobijedio Osasunu.

Intersantno da je u finišu ovog meča Ancelotti dao i priliku već ranije otpisanom i odbačenom Iscu Alarconu kojem ugovor ističe na kraju sezone.

I dok bi mnogi trener ignorisali ili ne bi primjećivali igrače na koje ne računaju ozbiljno to nije slučaj sa Ancelottijem.

Trofejni trener je snimljen kako ugodno razgovara sa Iscom. Na snimku se može vidjeti kako mu je prvo ozbiljno zaprijetio, a zatim se sve pretvorilo u smijeh. 

Pošto se se nasmijao očigledno je i Špancu koji je zaigrao nakon tri mjeseca šala Italijana bila smiješna.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Odlični veznjak je ove sezone na marginama. U svim takmičenjima je skupio svega 358 minuta, a nastup protiv Osasune mu je bio tek 15. u sezoni.

Inače, Ancelotti je ranije prvak bio u Italiji (Milan), Engleskoj (Chelsea), Francuskoj (PSG) i Njemačkoj (Minhen).

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Čovjek osvojio ligu sa drugom ekipom. Golemo.
4 6
Klicko
Ovo se on na sudiju ljuti govoreći mu:Samo 2 penala ????
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi