33

Komentari (33)

AmellemA
AmellemA
Upregni ti, pa pripremi od dobrih djela.
AmellemA
Tvoje je bolan da vukljaš za mene, pa ima li većeg poniženja da učen čovjek teglji za neznalicu. Samar ti je natovaren, sam si ga sebi natovario.
Realist
Maestro. Nema Kroosa, nema Casemira, nema veze tu je Maestro
denimen9
user1649773559
Sve čisto bilo, lagana pobjeda.
Klicko
Penal Madrid.Svaka utakmica 2-3 penala hahahhaha.Ono kontaš uvođenje var tehnologije će pomoći ovome al izgleda samo pomaže tom raspalom poluklubu.Svašta
Karlosicroberto
Realno01
Hahhaa evo Klick misa starog izasao iz rupice ponovo sa trola hahha.Sad cak trola i na ovakve utakmice gdje je Real u istio protivnika,pa sta ce kad nema prilike za neke druge,to trolanje je jace od njega.
Toniche
Kompleksas se vratio hahaha
Klicko
Hazard kraljina.Vidi da se šteli penal madridu pa neće da realizuje penal.Legendaran je
ViniJr
Da je tvoja mama stajala na golu okrenuta leđima, Hazard bi zabio bez kosti i to žmireći.
Klicko
Prestani me vrijeđati hahahah
King_Kenny
@Klicko ...rekoh ti ja da blokiras i ignorises idiota,vidis da je zeljan paznje pa se kaci na komentare...ignorisanje je najbolji nacin za takve psihijatrijske slucajeve i plodove incesta kao sto je on...
Klicko
@King_Kenny Ne smeta mi druže Boga mi hahha
ViniJr
@King_Kenny ti se kačiš Roj Džeremiju na pendrek i pjevaš borbene hahahah Zar da se čudim što se dva najveća smrada na ovom portalu međusobno podržavaju. Ostavite jedan drugom podatke pa se nađite i pofafajte si međusobno smokije. Dva lešinara ko dva testisa se drže zajedno.
Klicko
ubnt
Koja rutina jbte. Koliko opcija u napadu. Favorit broj 1 za la ligu. Barca mozda pobijedi Real u nekoj utakmici, ali na duge staze Real je jednostavno prejak.
King_Kenny
...za Penal Madrid se svira penal za napucavanje u ruku sa pola metra,a Celti cist penal to nista...
ViniJr
@King_Kenny tvoja mamara svira ko ibrik kad je ja spodbijem. Jel baš moraš svaku tekmu tražiti dlaku NA jajetu?
sick_boy
Nisi ni ti daleko od klicka...
Klicko
Ključni trenutak utakmice se desio pri rezultatu 1-2 za penal madrid.Čist penal ne svira za Celtu,igrači zbunjeni Luka daje za panja vinisijusa i gol.Manzano,stari perezov potrčko.Dva penala sigurica na kladionici kad igra taj klub.Smijurija se nastavlja.Idemo dalje!
Ramo Legenda
Tebi treba samo mater yebati i nista vise
Klicko
Ramo ramče prestani,vrijeđaš me
ViniJr
@Ramo Legenda g*vno što više diraš ono više smrdi, zato iskuliraj samo.
Klicko
Prestanite me vrijeđati molim vas
ubnt
Klicko, ti izgleda Realove utakmice gledas sa mikroskopom. Nenad****v si za analizu svake sekunde Realove tekme. Realovi navijaci treba da su na tebe ljubomorni. Tako se prati utakmica voljenog kluba.
Klicko
@ubnt baš tako drug.Ovi tantuzi to ne kontaju al ti si skontao.Pozz za tebe drug
Toniche
Kompleks boy haha
Hordas_00
Dzaba barsi onakva pojacanja kada je real idalje bolji klub
BaboBih
Jesu se i pojacali, Kessie i Raphina i Lewa sa 35, u odbrani onaj danac i slicni. Sve je to prosjek osim Lewe ali on je star. Bacanje para Barce
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti