Četiri riječi bile su dovoljne Edinu Džeki da se oprosti od De Rossija

Kapiten na kraju sezone napušta Romu

Četiri riječi bile su dovoljne Edinu Džeki da se oprosti od De Rossija

E. Čaušević

Daniele De Rossi danas je objavio tužne vijesti za navijače Rome da će na kraju sezone napustiti klub.

De Rossi je ponikao u dresu Vučice za koju je igrao čak 18 godina, ali je odlučeno da na kraju sezone neće potpisati novi ugovor. Bivši reprezentativac Italije potvrdio je danas da napušta Romu, ali da neće završiti karijeru.

Ova vijest je šokirala navijače Rome koji su bijesni na čelnike kluba jer su dopustili da jedna takva legenda na takav način napusti tim za koji je dao cijelu karijeru.

Igrači Rome su također iznenađeni ovakvom odlukom, te putem društvenih mreža šalju poruke svom kapitenu. Na Facebooku se oglasio i bh. napadač Edin Džeko koji je od prvog dana izgradio odličan odnos s De Rossijem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Braća za cijeli život", poručio je kratko Džeko svom dobrom prijatelju.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi