Chelsea ne želi iskoristiti opciju otkupa, Napoli dovodi sjajnog napadača

Sassuolo će zaraditi

Chelsea ne želi iskoristiti opciju otkupa, Napoli dovodi sjajnog napadača

E. Oštraković

Chelsea neće iskoristiti opciju da otkupi Jeremia Bogu, a tome se najviše raduju u Napoliju.

Naime, Napoli želi da dovede igrača koji je prošlu sezonu nastupio za Sassuolo, a Chelsea je imao opciju da ga otkupi za 15 miliona eura.

Obzirom da su oni tu opciju odbili, otvara se put za Napoli, da ga dovedu već u narednom prijelaznom roku, te tako pojačaju svoj napad.

Chelsea će zaraditi od njegove prodaje, a kako navodi Fabrizio Romano upravo to im je veća satisfakcija nego vraćanje Boge sa posudbe.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nogometaš kojeg Gattuso silno želi u svojoj ekipi ove sezone u dresu Sassuoloa odigrao je 24 utakmice, te je postigao osam golova i upisao četiri asistencije.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi