Hazard žali što je postigao dogovor s Real Madridom

Više mu se ne ide u Španiju

Hazard žali što je postigao dogovor s Real Madridom

E. Čaušević

Belgijski fudbaler Eden Hazard još uvijek nije produžio ugovor sa Chelseajem, a mediji na Otoku vjeruju da će najvjerovatnije karijeru nastaviti u Real Madridu.

Prije nekoliko dana pojavila se informacija da je Hazard već razgovarao s Florentinom Perezom, te da je dogovorio prelazak u kraljevski klub na kraju ove sezone. Ipak, Mirror tvrdi da se Belgijanac predomislio, te da mu se više i ne ide toliko u Real.

Navodno, Hazard bi mogao ostati u londonskom klubu i naredne sezone nakon što se predomislio oko odlaska u Real Madrid. Belgijanac nije zadovoljan igrama Kraljeva u ovoj sezoni i svjestan je da je pred ovim klubom dosta promjena u igračkom kadru na kraju ove sezone.

Hazard očito ne želi biti dio Real Madrida dok traje rekonstrukcija ovog tima i prema svemu sudeći spreman je sačekati još jednu sezonu. Njegov otac je izjavio da se čeka samo zvanična ponuda Reala da se sve završi, no Hazad je odlučio malo spustiti loptu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Istina je da smo pričali, ali nemojte se brinuti, moj otac je rekao neke loše stvari. Fokusiran sam samo na Chelsea. Imam dvije godine ugovora i sretan sam ovdje. Rekao sam ranije, želim da se ova sezona završi, pa ćemo vidjeti", rekao je Hazard.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi