Sve zbog jedne lijepe žene: Dvojica italijanskih reprezentativaca se ne podnose, a zajedno igraju

Nisu u dobrim odnosima

Sve zbog jedne lijepe žene: Dvojica italijanskih reprezentativaca se ne podnose, a zajedno igraju

Edmir Škorić

Važnu je pobjedu ostvarila nogometna reprezentacija Italije u utorak navečer pošto je sa 2:1 slavila nad Ukrajinom, pa je ostala u igri za plasman na Evropsko prvenstvo.

Tim Luciana Spallettija u subotu je u Skoplju na užasnom terenu odigrao 1:1 sa Sjevernom Makedonijom. Iako su dobrim dijelom utakmice vodili i bili bolji, Italijani su ostali bez pobjede nakon majstorskog gola Bardija iz slobodnjaka.

U utorak je Luciano Spalletti po drugi put vodio Azzurre, te je stigoa do prve pobjede. Duel na San Siru bio je maltene ključan za reprezentaciju Italije, a golovima Interovog veznjaka Davidea Frattesija stigli su do velike pobjede.

Međutim, trenuti slavlja u svlačionici su možda bili pomalo neugodni za dvojicu igrača iz početnih 11 zbog njihovih prepletenih ljubavnih života van terena. 28-godišnji krilni igrač Lazija Mattia Zaccagni oženjen je influencericom Chiarom Nasti (21), koja je bila u vezi sa novim igračem Aston Ville Nicom Zaniolom (24).

Oglasi

Nasti i Zaniolo su se rastali 2021. godine, a nedugo zatim je potvrđeno da se ona zabavljala sa njegovim kolegom iz reprezentacije, Zaccaganijem.

Novi slavni par je potom u novembru dobio dječaka Thea prije nego što se vjenčao dva mjeseca kasnije. Ali ljubavni trougao došao je na naslovne strane u maju 2022. kada su pristalice Rome, ogorčeni rivali komšije Lazija, skandirali: "Zaccanjijev sin je Zaniolov" i to za vrijeme proslave trofeja Konferencijske lige.

Na snimku se vidi kako se Zaniolo smije tokom skandiranja, iako ostaje nejasno da li se zabavljao zbog pogrdnih stihova. No, dovelo je do toga da je Nasti isključila komentare na društvenim mrežama, a da se sa Zaccagnijem više vjerovatno nikada neće pozdraviti niti imati bilo kakav odnos.

Nedugo nakon toga Zaniolo i Zaccagni su se našli zajedno na spisku bivšeg selektora Italije Roberta Mancinija. Međutim, Zaniolo se povukao iz tima i tada se počelo nagađati o napetosti između njega i Zaccagnija uprkos njegovim tvrdnjama da je imao povredu skočnog zgloba.

Oglasi

Sinoć su se obojica našli u početnoj postavi u super bitnoj utakmici Italije, ali na timskoj fotografiji moglo se vidjeti da su poprilično udaljeni jedan od drugoga. Zaniolo je bio u prvom redu zagrljen sa dvojicom saigrača, a suprug njegove bivše djevojke čučao je prvi s lijeve strane.

No, na terenu nije bilo vidljivo da se dvojac ne slaže, iako nije bilo niti nekog posebno dobrog odnosa između njih, ali obojica su odigrali dobre partije i na kraju su pomogli Italiji da dođe do velike pobjede.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Zahvaljujući njoj, Italija je došla na drugo mjesto sa sedam bodova, dok Engleska ima 13. Ispod su Ukrajina i Sj. Makedoniaj sa po sedam bodova. Italija 14. oktobra u sedmom kolu dočekuje Maltu i ima priliku da se učvrsti na drugom mjestu koje takođe vodi na EP u Njemačkoj naredne godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi