Suze u očima, ali ne miče sa svog mjesta: Svi pričaju o reakciji oca Christiana Pulišića!

Itekako ponosan na sina

Suze u očima, ali ne miče sa svog mjesta: Svi pričaju o reakciji oca Christiana Pulišića!

Endin Čaušević

Fudbaleri Milana u subotu su pobijedili Lazio na svom terenu sa 2:0 u derbiju sedmog kola italijanske Serije A, a nakon utakmice u centru pažnje našao se otac Christiana Pulišića koji je pratio utakmicu na San Siru, te je video njegove reakcije postao hit na društvenim mrežama.

Pulišić je ljetos odlučio da napusti Chelsea gdje se nije previše proslavio prethodnih sezona, a čini se da je dolazak u redove Rossonera bio pun pogodak.

Amerikanac igra odlično od dolaska u Milan, a to je pokazao i za vikend u derbiju protiv Lazija gdje je bio jedan od najboljih igrača na terenu.

Pulišić je u 60. minuti uspio da postigne pogodak za 1:0 kada ga je Leao odlično uposlio, a Amerikanac je rutinski poslao loptu u mrežu za oduševljenje na tribinama San Sira.

No, u centru pažnje nakon meča bio je njegov otac Mark koji je s porodicom pratio sina na utakmici protiv Lazija, a na njegovom licu vidjelo se koliko je ponosan što je Christian čini se konačno pronašao pravi klub.

Oglasi

Mark je ranije prije svih došao na tribinu gdje je sjedio sam, a kada je Christian zabio gol za 1:0 ostao je potpuno miran i sjedio je na svom mjestu, ali osmijeh i ponos na licu svi su vidjeli.

Pulišićevog oca su snimali svo vrijeme, a njegova reakcija postala je na kraju hit na TikToku jer je Milan taj video objavio na zvaničnom kanalu.

@acmilan

That’s one proud dad 🥺 #Pulisic #dad #MilanLazio #reaction #ACMilan #TikTokCalcio #FootballTikTok

♬ Take Me Home - SAMMY & LESEN

Rossoneri su kasnije i Pulišiću pokazali kako je reagovao njegov otac kada je zabio pogodak za 1:0 i jasno je koliko mu je bilo drago zbog takvog trenutka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

@acmilan

Risposta a @AC Milan 😍⚽️ #Pulisic #dad #MilanLazio #reaction #ACMilan #TikTokCalcio #FootballTikTok

♬ I Wanna Know You - BLVKSHP

Kasnije je Milan uspio da ovjeri pobjedu jer je Okatof pogodio za konačnih 2:0, a drugu asistenciju na meču upisao je Leao.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi