Correa produžio ugovor, u Laziju do 2024.
EPA

Argentinac nagrađen za sjajne igre

Correa produžio ugovor, u Laziju do 2024.

Argentinac Joaquin Correa danas je zvanično produžio vjernost Laziju.

Prethodnih sedmica mnogo se špekulisalo o tome da bi Correa mogao napustiti Rim, ponajviše je za njega zagrijan bio Milan, ali od cijele priče vezane za transfer na kraju neće biti ništa.

Correa nikada nije skrivao kako je sretan u Laziju, a potvrda toga svakako je i to što je danas potpisao novi ugovor prema kojem će za Nebeskoplave nastupati sve do ljeta 2024. godine.

Da je Correa stavio paraf na novi ugovor potvrdio je i Lazio, a u izjavi za zvaničnu stranicu sam fudbaler istakao je kako je sretan zbog ovakvog raspleta, nadajući se da će igrama opravdati povjerenje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na Olimpico je Correa stigao u ljeto 2018. godine nakon epizode u Sevillu. Dosad je za Lazio odigrao 50 utakmica i pritom postigao deset pogodaka, a prošle sezone s ovim klubom osvojio je naslov pobjednika Kupa Italije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti