Čovjek koji je prvi najavio transfer Messija sada ima novu 'bombu'

Pitanje je vremena

Čovjek koji je prvi najavio transfer Messija sada ima novu 'bombu'

Samir Mlaćo
Francuski RMC Sport tvrdi da Zinedine Zidane najkasnije do ljeta preuzima PSG.

Tako bar kažu njihovi izvori koji navode da je Mauricio Pochettino izgubio sav kredit, te da će ubrzo doći do prekida saradnje.

Ako se i uspje spasiti, to će biti do kraja sezone, a onda slijedi promjena.

Daniel Riolo, novinar koji je prvi najavio dolazak Messija u PSG, tvrdi da je Zidane sigurno preuzima ovaj bogati francuski klub, te da tu više nema dilema.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Zidane je posljednji angažman imao u Realu, a nakon odlaska prošlog ljeta, nije više radio u nekom od klubova.

Zidane je imao i ponudu od Manchester Uniteda, ali ju je odbio pod izgovorom da čeka posao u reprezentaciji Francuske. Selektorsko mjesto će biti dostupno tek nakon Svjetskog prvenstva i čini se da bi se Zidane mogao vratiti u klupski fudbal.

Top Komentari

denimen9
Eh, PSG na kormilu sa Zizouom je vec neka druga priča. Nek i Messi osjeti šta je to pravi trener, ako je iko zaslužio, on je.
3 6
Klicko
Zizu mrtvi trener.Bez taktike bez išta.Imao dobru generaciju igrača u realu pa je osvojio to što je osvojio.Koji god klub preuzme sljedeći svi će uvidjeti da je neznalica trenerska
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi