19

Komentari (19)

plemic
tko gubi, ima pravo da se ljuti ...
Carmagle
Smece od insana
StarMoVe
Bola Odmori malo od fudbala zar ti nije dosta bilo. Ne možeš više Mesija stic džaba ti trud i dolaze na kraju krajeva neki novi klinci. Dobar si napadač kalibra Ibrahimović samo ovaj meni lično malo jači ti si ipak jedan malo više trkač. Nekad si bio bolji znao si iz slobodnjaka zabit ali to je tvoja daleka prošlost ipak ti se divim na upornosti da i sad pokušavaš da zabijes iz slobodnjaka mislim ima vec i nekoliko godina od zadnjeg kojeg si zabio. Uporan si nema šta.
Jedan od najboljih ali samo po trofejima....
user1658611289
Jednostavno onog trenutka kada se oprosti od fudbala niko ga više spominjati neće. Takvih je milion primjera !!
denimen9
Klasični slučaj gdje klub ne može pratiti veličinu svog igrača. Ronaldo je GOAT i samo u Realu koji je takodjer grandiozan klub može da funkcioniše. Sve ostalo je buranija teška moj Ronaše...
nakopitam
NAJVECI IKADA!!! United bi se bez njega borio za opstanak.
Kugla
O cemu ti pises
proko
Dobar ali najveci egoist ikagmdsa
tarchi
@nakopitam pa što se sad ne bore za opstanak majmunchino jedna? Odigrali su većinu utakmica u sezoni bez ovog posranka! I ono što su odigrali neke su ili izgubili ili zijanilo bodove u remiju.
Adoii97
Egomanijak, ovo treba da se rijesava u klubu, al kako je njegovo savrseno tijelo pocelo ga izdavat, onda mu je svako kriv… Steta sto nije otisao u Siti, ne bi se sigurno kurcio ovako Guardioli
E.Car
Ništa slagao nije!!!!
user1648466677
Mozete pricati sta hocete ali treba skinuti kapu svako ima svog favorita al covjek je dokazao svim ovim sto ima a sta vi imate pitate li se zbog sebe onako
zilan66
Niko mu neosporava dosadasnji kvalitet ali njegov ucinak sada je skroman,sto je i ocekivano.problem je sto ima taj ego koji koristi ponekad gdje netreba.
Mirsad1705
Oholost je teško podnosiva mahana svakom čovjeku, naročito sportistima - jer je vidljiva na svakom koraku. Stara je izreka, svaki Cigo svoga konja hvali, Ronalda je njegov izgleda napustio, pa mora sam da se hvali! Ako misliš i ako si čvrsto ubijeđen da si najbolji, onda to doista ne treba isticati - to će svi prepoznati. Ako nisi siguran i ako si nervozan hoćeš li napraviti bilo šta u čemu te neko neće nadmašiti - onda počinju ovakve izjave.
user1627322078
Bolesnik egocentricni. Idi lijeci se dok nije kasno.
Eno30
Zato vec u januaru biceš bivsi u Unitedu
HarisADP
Pa on to i hoce eno glupane. Vec je nasao kucu u Lisabonu i posjecivao skole. Eee tukac glupi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti