Crnogorci stigli u BiH, dočekani na sjajan način: Nakon bosanske kuhinje ide spektakl na stadionu

Uzvratili smo dobrodošlicom

Crnogorci stigli u BiH, dočekani na sjajan način: Nakon bosanske kuhinje ide spektakl na stadionu

H. Zilić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Zenici igra duel petog kola Lige nacija.

Protivnik je Crna Gora i ovo će biti ujedno borba za prvo mjesto u grupi, ali i što bolji položaj u žrijebu za kvalifikacije za naredni EURO 2024. godine.

Atmosfera u Zenici će biti sjajna, a tome svjedoči podatak da će i gosti imati odličnu podršku.

Nakon fenomenalne dobordošlice i atmosfere koja je naše navijače dočekala u Podgorici, danas smo uzvratili istom mjerom Crnogorcima.

Veliki broj crnogorskih navijača stigao je u našu zemlju i već se okupio u jednom od restorana u blizini Zenice gdje će probati sepcijalitete bosanske kuhinju, a nakon toga idu put stadiona Bilino polje gdje će ne sumnjamo biti odlična atmosfera.

Opis nije dostupan.

Oglasi

Fudbal je čini se napravio još veće prijateljstvo između Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Naši navijači su u Podorici dočekani skandiranjem "burek sa sirom" što je pokupilo pozitivine reakcije širom regije.

Vidjet ćemo šta su navijači Bosne i Hercegovine večeras spremili Crnogorcima, ali sigurno da nas ovakvo navijanje i odnosi raduju jer upravo to je i cilj sportskih manifestacija.

Opis nije dostupan.

Ovome dodajmo da će naša reprezentacija večeras biti oslabljena neigranjem Krunića, Ahmedhodžića i Menala pa će selektor Petev sa pomoćnicima morati malo izmiksati sastav i pronaći idealnu kombinaciju.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Sa druge strane Crna Gora je također u Zenicu došla sa puno optimizma pa večeras možemo očekivati dobar fudbaslki meč. Crnogorci bi trebali nastupiti u sastav u: Mijatović - Vešović, Vujačić, Tomašević, Radunović - Šćekić, Vukčević, Janković - Marušić, Osmajić - Jovetić.

Što se tiče bh. reprezentacije, potencijalni sastav je: Šehić - Dedić, Saničanin, Hadžikadunić, Kolašinac - Hadžiahmetović, Pjanić, Cimirot - Gojak, Stevanović - Džeko.

Top Komentari

SarajFK
Dabogda vas zaposlili
6 1
Uranija
Lijepo, kad sve normalni ljudi sastanu onda ima lijepe atmosfere i lijepe priče.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi