Dugo se ne pamte ovakve scene na jednom stadionu kao večeras u Podgorici

Sudija napravio haos

Dugo se ne pamte ovakve scene na jednom stadionu kao večeras u Podgorici

Midhat Šljivak

Crna Gora je u 6. kolu divizije B Lige nacija večeras u Podgorici dočekala selekciju Finske.

Rezultat nakon prvog poluvremena u kišnoj podgorici je 0:0, ali se na terenu dešavalo dosta toga i niko ne može reći da mu je bilo dosadno.

Glavna zvijezda utakmice u prvom poluvremenu je francuski sudija Francois Letexier. On je uspio podijeliti čak pet žutih i jedan crveni karton i to za samo 24 minute utakmice.

Potpuni haos je napravio ovaj 33-godišnjak. Sve je započelo već u devetoj minuti kada je Žarko Tomašević dobio prvi žuti karton i to je bila najava onog što slijedi.

Tri minute kasnije požutio je Vujačić, a u 17. minuti Crna Gora ostaje s igračem manje. Tomašević je zbog drugog žutog kartona morao ranije pod tuš.

Prigovor je nekoliko sekundi kasnije koštao kartona i Stevana Jovetića, a minut kasnije Vešović je upisan u bilježnicu francuskog sudije.

Oglasi

Da Finci ne ostanu dužni pobrinuo se Kairinen. On je u 24. minuti dobio žuti karton i tu se Letixier i zaustavio. Do kraja prvog dijela nije pokazao nijedan karton.

Interesantno je svakako da je selektor Crne Gore Miodrag Radulović napravio i tri izmjene u prvom dijelu. Igru su napustili Radunović, Hakšabanović i Jovetić, a u igru su ušli Balić, Camaj i Šćekić.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Trenutni rezultati grupe 3 divizije B Lige nacija ne idu u prilog selekciji Finske kojoj treba pobjeda večeras u Podgorici kako bi izbjegli ispadanje u diviziju C.

Ne ide Fincima u prilog ni činjenica da Rumunija vodi protiv Bosne i Hercegovine s 1:0 u Bukureštu jer ih ova selekcija preskače na tabeli.

Top Komentari

SarajFK
@pjanke.sa @Nogometas Sta vam ovo rade druze?
1 5
Zoilomas
Prestrog sudija, podrska Crnoj Gori
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi