Skandal trese Crnu Goru: Srbija razlog golmanovog napuštanja reprezentacije

Da li je moguće?

Skandal trese Crnu Goru: Srbija razlog golmanovog napuštanja reprezentacije

Esmer Oštraković

Nevjerovatan skandal trese Crnu Goru, a u glavnoj ulozi je golman Vojvodine Lazar Carević koji se nije pojavio na okupljanju ove reprezentacije.

Naime, razlog zbog kojeg nije došao na okupljanje je taj što je u jednoj od utakmica nastupao u rukavicama sa bojama Srbije.

Upravo zbog toga Carević je trpio veliki pritisak javnosti, a na kraju se nije pojavio na okupljanju svoje reprezentacije.

Selektor Crne Gore, Miodrag Radulović istakao je da za reprezentaciju igraju samo oni igrači koji to žele i koji zaslužuju da budu tu.

"Carević se nije pojavio na okupljanju. Koji je razlog, morat ćete njega pitati. Moje je, kao selektora, da vrednujem učinak na terenu i pozivam igrače koji to zasluže učinkom u svojim klubovima. Među takvima je bio i Carević, dobio je poziv, jer je igrama zaslužio, a svaka druga osjećanja me ne interesuju. Uostalom, igranje za reprezentaciju je dobrovoljno, mogu da nastupe samo oni koji zaslužuju i žele", ističe Radulović.

Carević je fudbaler Vojvodine, a u svojoj karijeri branio je u omladinskim kategorijama velike Barcelone.

Oglasi

Prve fudbalske korake napravio je u Crnoj Gori i to u Grbalju.

Kada je riječ o selekciji Crne Gore njih u ovom mjesecu očekuje utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a protivnik je Mađarska. Utakmica se igra u Podgorici 17. juna.

Tri dana kasnije će Crna Gora ponovo igrati na domaćem terenu, ali ovaj put prijateljsku utakmicu sa Češkom republikom.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Nakon dvije odigrane utakmice u kvalifikacijama Crna Gore ima jednu pobjedu i jedan poraz.

Sa njima su još u grupi Srbija, Bugarska, Litvanija i Mađarska.

Top Komentari

Skender
Srpska posla. ne treba njima ni ovaj crnogorski golman niti onaj bosanski (Kovacevic). Ionako ce grijati klupu, ali je njima samo cilj oslabiti svoje susjedne zemlje i talasati srpstvom.
1 4
komentator1
Ubijte pašče
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi