Richmond Boakye želi državljanstvo Srbije: Ako treba promijenit ću ime u Boćko
Igrač koji bi mogao biti udarna igla Crvene zvezde u nastavku sezone

Ističe da mu je Srbija drugi dom

Richmond Boakye želi državljanstvo Srbije: Ako treba promijenit ću ime u Boćko

S. Pašalić

Nogometaši Crvene zvezde nalaze se u Turskoj na pripremama pred proljetni dio sezone.

Među njima se nalazi i nogometaš koji je porijeklom iz Gane Richmond Boakye koji se vratio u Crvenu zvezdu, ali nakon povrede ne igra na istom nivou kao što je igrao prije godinu dana.

On je za srbijanske medije dao zanimljivu izjavu u kojoj je naglasio kako bi volio da dobije državljanstvo Srbije.

"Volio bih da dobijem pasoš Srbije! Dajte mi ga sutra ujutru i ja ću biti najsretniji čovjek! I onda bih promijenio ime u - Boćko. Bar da imam srbijansko ime kada budem odlazio iz ove divne zemlje", rekao je Richmond Boakye.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Zvezda je jučer igrala pripremnu utakmicu sa Ludogorecom, a Boakye je bio strijelac u tom meču i pokazao da bi mogao biti udarna igla u nastavku sezone za tim iz Beograda.

Top Komentari

BosniaForeverKladusa
Ma koga boli k***c i za zvezdom i za ovim indijancem. Trecina vijesti o zvezdi, te borjan produzuje ugovor, te marko marin ima ponudu bla bla.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi