9

Komentari (9)

Sarbit2019
Da nije psovao Muslimane bila bi kazna suspenzija iz UEFA takmicenja jedno 300.000 eura kazne i jos 10 utakmica bez publike i bez Marakane.Ovako nista nastavite.Mada mislim da je Zlazan jedne prilike izjavio da je prakticira Rimokatolicku vjeru,ako negrijesim.
Mirsad1705
Bolje da su rekli "istraga je u toku". UEFA se osramotila više od ovih smradova iz lože na ave romale. Kazna je da kazne nema??? Drugim riječima slobodno nastavite psovati i vrijeđati, a UEFA će nastaviti mlaćenje prazne slame i redanje transparenata na kojima poše stop rasizmu!
user1583752673
Utakmica bez publike a publike svakako nema!? WTF!?
Pajver
Da mu je **** majku ustaskhu što i jeste dobili bi 10 utakmica bez publike ovako Uefa zna da Zlatan nije ****** pa ni kazna nije velila
MLADOST
Dobra je ovo kazna s obzirom da ju je prouzrokovao samo jedan peksin.
Zgembic
Kao sto sam i rekao cetalji imaju jak lobi u Uefa i to je to.
Zaccheroni
DadiG
Kada dodje do te utakmice svi oni što bi htjeli na tekmu a ne mogu trebali bi naci onog hajvana što je psovao i sjetiti mu se majke
Saimai1316
Sa ovakvim odlukama oni samo podsticu na rasizam,bas su se previse potrudili i jaku im kaznu dali
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.