Zvezda završila transfer u domaćem prvenstvu, platit će milion eura
Stojić na potpisu FOTO: FK Crvena zvezda

Stojić stiže u staro jato

Zvezda završila transfer u domaćem prvenstvu, platit će milion eura

Nakon dvostruke krune u FK Crvena zvezda spremaju se dodatno pojačati ovog ljeta.

Na radaru je i nekoliko igrača iz domaćeg prvenstva, a jedan posao je čini se završen.

Srbijanski mediji prenose da će na Marakanu doći Nemanja Stojić iz TSC-a. TSC je osvojio treće mjesto ove sezone i igrao jako kvalitetno, a u Zvezdi smatraju da itekako može dati doprinos u postizanju još boljih rezultata.

Kako je potvrđeno, Stojić je sve dogovorio, a Zvezda će TSC-u platiti milion eura u tri rate.

Stojić će dobiti broj 15 koji je prije njega nosio bivši kapiten Aleksandar Dragović.

Ovo je zapravo povratak Stojića crveno bijele, jer je kao omladinac nastupao za Zvezdu, ali i bio u Grafičaru, koji je razvojni tim Zvezde.

"Presretan sam što sam se vratio u Crvenu zvezdu. Išao sam zaobilaznim putem, ali sam sad stigao do prvog tima i sjajan je osjećaj ponovo biti na Marakani.

Već sam radio sa trenerom Milojevićem, i poznajem mnogo saigrača, tako da vjerujem da ću se brzo adaptirati i da ćemo praviti još veće rezultate i uspjehe sa klubom", rekao je Stojić za službenu stranicu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Joić je potpisao ugovoor na tri godinu, a novim saigračima će se priključiti po povratku reprezentacije sa Evropskog prvenstva u Njemačkoj.

Podsjetimo, Zvezda je nastavila dominaciju u Srbiji s obzirom da su u nedavnoj završenoj sezoni osvojili dva trofeja. U prvenstvu su bili ispred Partizana i TSC-a, dok su u finalu Kupa bolji bili od Vojvodine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti