Crvena Zvezda podržala Partizan
U Partizanu razočarani nakon jučerašnjeg meča.

I to je moguće

Crvena Zvezda podržala Partizan

S. Mlaćo

Partizan je jučer remizirao protiv Mačve (0:0), a susret je odigra po pravoj mećavi i katastrofalnim uvjetima. Srbijanski mediji navode da je Partizan tražio da se meč odgodi, ali da Zajednica Super lige nije pristala.

Iz Partizana su danas poručili da se mora odigrati novi meč ovog kluba ili će u suprotnom istupiti iz lige.

Zanimljivo da su ih u njihovim namjerama podržali i iz najljućeg rivala FK Crvena Zvezda.

"FK Crvena zvezda ima puno razumjevanje za primjedbe FK Partizan koje su iznijeli u svom današnjem saopštenju. Saglasni smo da, ako propisi to dozvoljavaju, FSS poništi jucerašnju utakmicu koju je naš vječiti rival jučer odigrao sa FK Mačva iz Šapca i omogući im odigravanje nove u terminu kada im to odgovara. Nadamo se da će takve odluke doprinijeti smirivanju strasti u srpskom fudbalu i podići sportske odnose večitih rivala na viši nivo, što FK Crvena zvezda iskreno želi", istakao je direktor Crvene Zvezde Zvezdan Terzić.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Zanimljivo da su iz Mačve istakli da su iz Partizana uoči meča bili za odigravanje duela u planiranom terminu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije